einde

Blog | Het einde van een tijdperk..

maart 1, 2022

Na heel lang twijfelen en voors en tegens afwegen, heb ik besloten te stoppen met één van mijn bedrijven. In dit artikel deel ik daar wat meer over en heb ik ook leuk nieuws: er komen toffe kortingen aan én wellicht een kans voor jou.

Mira Sells gaat stoppen

Ongeveer een maand geleden heb ik besloten te stoppen met Mira Sells, mijn sieraden webshop. Ik run de shop nu zo’n 2,5 jaar met heel veel plezier maar merkte ook dat ik andere dingen binnen mijn bedrijf prioriteit gaf. Mira Sells kreeg hierdoor niet de volle aandacht, die het in mijn ogen wel verdient, en ik voelde dat het tijd was voor wat anders. Een lastige keus want het plezier is zeker niet weg, ik vind echter andere dingen leuker en kan nou eenmaal niet 24/7 werken. Ook het persoonlijke contact en de vele vaste klanten maakten het een lastige beslissing maar toch voelt het, nu ik er een beetje aan gewend ben, goed. Ik sluit deze periode heel positief af en kijk met een tevreden gevoel terug op dit fantastische project.

Opheffingsuitverkoop

Bij een sluiting hoort natuurlijk een sale. Om iedereen te bedanken voor de trouwe klandizie maar ook omdat ik zelf weinig kan met honderden sieraden. Gister hebben de leden van de nieuwsbrief al toegang gekregen tot de pre sale maar ook als lezer van dit artikel krijg je 20% korting op alles met de code presale. Er komen nog hogere kortingen aan maar daarbij moet ik wel zeggen dat ik van vrijwel alles nog maar één of twee sieraden op voorraad heb. Op is dus echt op en nabestellen is niet meer mogelijk. In principe gaat Mira Sells per 1 april stoppen, mocht de voorraad voor die tijd op zijn, dan stop ik al eerder. Alle nieuwtjes en acties kun je volgen via de Instagram van Mira Sells.

Verzending is nog steeds gratis binnen Nederland en ik ben gewoon bereikbaar voor vragen en klantenservice. Vragen kun je stellen via info@mirasells.nl of op het Instagram account van de shop.

Een kans voor jou?

De webshop zelf is niet meer te koop maar de restvoorraad straks wel. Dat betekent dat je mijn sieraden en verpakkingsmateriaal zakelijk kunt inkopen voor een heel gunstig tarief. Wellicht dé kans voor jou om een eigen shop te starten zonder dat je gigantisch hoeft te investeren! Wil je op de hoogte blijven van de restvoorraad en een mailtje ontvangen als het zover is? Stuur dan even een mail naar info@miraennen.nl en ik geef je een seintje als de voorraad beschikbaar is.

Tot slot

De komende maand ligt dus de focus op een toffe sale en een hele mooie afsluiting van een hele leuke tijd. Ik hoop je nog even gezellig te mogen verwelkomen in de shop en wie weet wat de toekomst brengt..

Share:
Previous Post Next Post

1 Comment

  • 50% korting op alles in mijn sieraden webshop - opheffingsuitverkoop

    […] je wellicht heb meegekregen, ga ik stoppen met mijn sieraden webshop Mira Sells. Ik stop per 1 april en tot die tijd is er 50% […]

    maart 14, 2022 at 3:30 pm Reply
  • Leave a Reply

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.