geld verdienen

Blog Academy | Lukt het jou maar niet om écht geld te verdienen met je onderneming?

september 6, 2021

Lukt het jou maar niet om écht geld te verdienen met je onderneming? Ben je hard aan het werk om iets op te zetten of uit te breiden maar heb je toch het gevoel dat je iets mist? In dit artikel vertel ik je meer over wat écht geld verdienen voor mij betekent en hoe ik jou daarbij kan helpen.

Wanneer verdien je nou écht geld?

Écht geld verdienen betekent voor mij niet dat je tienduizenden euro’s per maand moet gaan verdienen. Écht geld verdienen betekent voor mij dat je verdient wat jij wilt verdienen en dat je genoeg verdient om een leven te leiden dat jij comfortabel vindt. Voor de één is dat €10.000 per maand en voor de ander €2000. Mensen roepen vaak al snel grote bedragen terwijl wanneer je doorvraagt, ze maar een fractie van dat bedrag nodig hebben om te leven hoe ze willen leven.

Een bedrijf zonder winst is een hele dure hobby

Het bedrag wat je wilt verdienen maakt in mijn ogen niet uit maar het is nooit fijn om alsmaar met je business bezig te zijn en niet genoeg of helemaal niks te verdienen. Simpel gezegd; een onderneming zonder winst is een hele dure hobby, zeker als je er fulltime mee bezig bent.

Wil jij de omslag maken van hobby naar bedrijf of eindelijk écht geld gaan verdienen met je bestaande bedrijf?

Je bent niet de enige. Het kan ontzettend lastig zijn om alleen uit te vogelen wat je moet doen, wat je kunt verbeteren en waar de meeste winst te behalen is. Vanmorgen startte er weer een nieuwe deelnemer aan mijn halfjaar traject. Een blogger die al een tijdje bezig was maar nog niet was waar ze wilde zijn. De komende maanden gaan we samen kijken hoe ze wel écht geld kan gaan verdienen en concrete plannen maken voor de stappen die daarvoor gezet moeten worden.

Wat houdt dat halfjaar traject in?

Een halfjaar lang gaan we samen knallen voor jouw business. Dit kan zijn het uitbouwen van affiliate inkomsten, het opstarten van een volledig nieuwe blog, een webshop of product lanceren en meer. Mijn traject heeft geen vaste planning, ik ben van mening dat voor iedereen iets anders werkt. We kijken daarom samen naar wat jij wilt bereiken en hoe je dat kunt bereiken. Als ik je niet kan helpen, hoor je dat ook. Een halfjaar lang spreken we elkaar wekelijks, begeleid ik jou en mag je gebruik maken van mijn 10 jaar ervaring en kennis als ondernemer. De investering voor dit traject is €2000, hiervoor krijg je dus 26 keer een uur begeleiding en ben ik (redelijkerwijs) altijd bereikbaar voor vragen en snelle adviezen.

Dat wil ik!

Heb jij ook interesse in een halfjaar traject? Stuur gerust een mailtje naar info@miraennen.nl, uiteraard altijd vrijblijvend.

Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.