vakantie met kinderen

Lifestyle | Vakantie met kinderen in Nederland

juli 11, 2023

Deze zomer zouden Loes, ik en Lynn eigenlijk naar een vakantiepark in Nederland gaan. Lekker samen zijn, heel veel leuke dingen doen en Lynn lekker verwennen. Die vakantie ging door omstandigheden helaas niet door maar op dit moment zijn we aan het oriënteren voor een nieuwe leuke optie voor vakantie met kinderen. Elke ouder of betrokken tante zal dit wel herkennen; als de kinderen het leuk hebben, heb je zelf ook veel meer vakantie. Een leuke optie die we tegenkwamen is de Leistert in Limburg.

Kindercamping Nederland

De Leistert is een gezellig vakantiepark in Limburg met mooie accomodaties en ontzettend veel te doen voor kinderen. Er is een subtropisch zwembad, diverse (overdekte) speeltuinen en bij mooi weer kun je lekker aan het strandje gaan liggen. Alles wat je nodig hebt is op het park te vinden, ook diverse eetmogelijkheden. Er zijn ook accomodaties met kookmogelijkheden maar als je lekker even niks kunt doen; kun je dus ook prima op het park eten.

Vakantie met kinderen: accomodaties

Bij de Leistert kun je zowel kamperen als een huisje huren; net wat jij fijn vindt. Wij gaan voor een huisje, een tent (ze hebben ook safari tenten!) is niet helemaal aan ons besteed en een huisje vinden we, zeker met Lynn, net wat meer comfort bieden. Ook een eigen toilet en badkamer, zijn voor ons vereisten bij een vakantie. Er zijn hele leuke minimalistische cabines voor 2 personen maar dat gaan we met zijn drieën niet redden. Wij zouden zelf kiezen voor een bungalow met twee slaapkamers zodat zowel wij als Lynn lekker onze rust kunnen pakken. De bungalow heeft een overdekt terras, een knusse houtkachel buiten en een eigen sauna; heerlijk luxe.

Vakantiepark herfstvakantie

De herfstvakantie is een moment waarop veel mensen met kinderen op vakantie gaan, buiten de vakanties moeten ze vaak naar school of zijn er andere verplichtingen. Lynn hoeft nog niet naar school dus we zitten niet aan een vaste periode gebonden maar rondom de herfstvakantie vind ik zelf altijd wel een leuk moment om er nog even uit te gaan. In de herfstvakantie is er bij de Leistert een uitgebreid recreatieprogramma en door de vele opties binnen én buiten, kun je je bij zowel goed of minder weer lekker vermaken. Helemaal leuk; veel accomodaties hebben ook een eigen barbecue. Hoe gezellig om een herfstige barbecue te organiseren en daarna lekker te ontspannen in het huisje? De vakantieplannen borrelen hier in elk geval weer op en ik kan niet wachten om Lynn lekker mee te nemen!

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.