op vakantie

Lifestyle | Op vakantie!

juni 24, 2022

Als je dit artikel online komt, ben ik al een ruime week op vakantie in Frankrijk. We hebben oppas voor het huis en de katten en zijn hopelijk volledig ontspannen aan het bedenken wat ons volgende ijsje gaat worden.

Minder online

De mensen die mij volgen op Instagram, is het wellicht opgevallen dat ik een stuk minder online was de afgelopen weken. Waar ik normaliter elke dag meerdere stories en één feedpost plaatste, was het nu soms dagen stil. Ik merkte dat ik de afgelopen weken heel oververmoeid was en de dagen echt aan het “overleven” was tot ik weer naar bed kon. Werken voor opdrachtgevers lukte gelukkig redelijk maar inspiratie voor eigen content, had ik niet. Ik merk vaak op dat soort momenten dat ik het beter even kan laten. Als ik geforceerd posts eruit ga persen, zijn ze zelden goed en is dat qua energie ook merkbaar voor de volger/lezer.

Even rust

Even rust dus om weer ruimte te maken voor nieuwe dingen en creativiteit. Die vrijheid heb ik gelukkig omdat ik voor opdrachtgevers en mijn blog altijd ver vooruit werk; Instagram is dan altijd de laatste prioriteit omdat, heel praktisch, dat mijn minste inkomstenbron is.

Biscarosse

We gaan heerlijk op vakantie naar Biscarosse-Plage, een dorpje aan de Franse kust. Onze vakanties bestaan altijd vooral uit zonnen, zwemmen en eten en ik ben benieuwd welke leuke en mooie plekken we allemaal gaan ontdekken. We zijn er beide nog nooit geweest en onze laatste vakantie was 3 jaar geleden dus dat we het naar onze zin gaan hebben, staat vast. Zomerkleding aan en gaan!

Zomerplannen

Nu ik dit schrijf, zijn we nog niet op vakantie. Ik hoop in de komende weken weer veel inspiratie voor tips te hebben en mooie vakantiecontent te kunnen maken. Als ik terug ben, heb ik eigenlijk geen speciale plannen op werkgebied. Ik heb de afgelopen periode afscheid genomen van een aantal opdrachtgevers dus ik ben benieuwd wat voor leuks er weer allemaal op mijn pad gaat komen. Er komen sowieso leuke nieuwe digitale producten aan die je gaan helpen bij je onderneming maar daarover later meer.

Wil je op de hoogte blijven van mijn avonturen in Frankrijk? Volg me dan op Instagram.

Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.