Lifestyle | 50% korting bij Ideal of Sweden

november 16, 2022

Deze week krijg je bij Ideal of Sweden 50% korting op heel veel producten. Ik vertel je graag waarom ik fan ben van deze fijne hoesjes en wil je vragen om via mijn link te shoppen als je een hoesje wilt kopen. Ik krijg per aankoop een leuke bonus maar jij betaalt niks extra’s. Je kunt hiervoor alle linkjes in dit artikel gebruiken, dankjewel!

Ideal of Sweden

Vroeger vond ik de hoesjes van Ideal of Sweden veel te duur. Ze kosten zonder korting vaak een euro of 40 en dat vond ik erg veel. Toch besloot ik er tijdens een actie een keer eentje te kopen en sindsdien ben ik fan. Ik laat mijn telefoon vaak vallen en moest om de maand wel weer een nieuw hoesje kopen normaal. Met een hoesje van Ideal doe ik echter 2-3 jaar. Hij is dan bij mij niet stuk maar doorgaans koop ik dan een nieuwe telefoon en past mijn huidige hoesje niet meer. Het is één keer voorgekomen dat ik mijn telefoon liet vallen en er wel een scheurtje in het hoesje kwam nadat er al heel veel bijna scheurtjes zaten. Kortom; deze hoesjes beschermen je telefoon echt goed en zijn zeker het geld waard.

De helft korting

Ideal of Sweden is prijzig maar heeft af en toe grote acties, zo ook nu. Deze hele week krijg je 50% korting op heel veel producten en dat is natuurlijk lekker besparen. Als je via deze link naar de homepage gaat, kun je doorklikken naar de Nederlandse site en kun je alle producten bekijken. Shopze, hopelijk bevalt je item je en dankjewel als je mijn link gebruikt!

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.