seo hulp

Business | SEO hulp nodig? Dit kan ik voor jou betekenen!

november 1, 2021

SEO is onmisbaar als je als ondernemer gevonden wilt worden via Google. Er zitten elke dag miljoenen potentiële klanten op Google en je wilt natuurlijk dat de relevante mensen bij jou uitkomen. In dit artikel deel ik wat ik voor jou op het gebied van SEO kan betekenen. SEO hulp neemt je niet alleen heel veel werk uit handen maar kan je ook nog eens talloze klanten opleveren!

Waarom is SEO zo belangrijk?

SEO bestaat uit héél veel onderdelen die er samen voor zorgen dat jouw website via Google gevonden wordt op de zoektermen die jij inzet. Verkoop jij bijvoorbeeld borduurspullen? Da wil je dat mensen die op Google ‘borduurmateriaal’ intypen, jouw website hoog tussen de resultaten zien staan. SEO is erg breed en kost vooral enorm veel tijd. Tijd die veel ondernemers liever in andere dingen steken. Het is echter wel onmisbaar voor je onderneming, blog of webshop; mijn bezoekers stegen bijvoorbeeld x10 vanaf het moment dat ik SEO ging toepassen. Die stijging ging uiteraard niet van de een op de andere dag maar na een maand actief bezig zijn met SEO, begon ik al verschil te merken. Ter illustratie; ik ben me zéér actief bezig gaan houden met SEO en heb ruim 1500 artikelen op mijn website geoptimaliseerd, hier was ik ongeveer één uur per artikel mee bezig. Het kost dus erg veel tijd maar levert ook heel veel op.

Dit kan ik voor je doen

Vind je SEO lastig of besteed je je tijd liever aan andere zaken? Wat SEO betreft heb ik de volgende diensten:

 • Adviesgesprek (€75): We lopen samen je keywords na, bespreken je doelen en jij stelt al je SEO vragen.
 • SEO overname (prijs op aanvraag): We bespreken samen waar jij op gevonden wilt worden en ik maak de gewenste pagina’s helemaal SEO-proof voor je of schrijf volledig nieuwe teksten.

Leuk idee maar daar ben ik nog niet aan toe

Ik denk dat investeren in SEO hulp je alleen maar ten goede kan komen maar ik kan natuurlijk niet in een anders portemonnee kijken. Ben je nog niet klaar om te stap de zetten naar serieus ondernemen/bloggen/webshoppen of kun je niet investeren? Op mijn blog vind je diverse gratis artikelen waarmee je zelf best een eind komt. Die tijd zul je altijd moeten investeren en ervaring is niet te koop maar al doende, leert men.

Een aantal van de artikelen:

Ik wil groeien met mijn website!

Heb je interesse in SEO hulp of wil je vrijblijvend bespreken of dit iets voor jou site, blog of webshop is? Stuur gerust een mailtje naar info@miraennen.nl.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

1 Comment

 • Bloggen als baan: zo doe je dat!

  […] optimaal is. Verdiep je in waar mensen op zoeken op Google en laat die bezoekers maar komen. Over SEO kan ik hele boeken schrijven maar in dit artikel wil ik het even kort houden. Als je in de zoekbalk […]

  april 19, 2022 at 9:40 am Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

  De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.