boost je business

Business | Mijn business training is nog heel even gratis!

december 22, 2022

Afgelopen herfst ontwikkelde ik het Boost je Business bootcamp. Een training waarin jij in korte tijd aan de slag gaat met het boosten van jouw bedrijf. Zoals ik wel vaker met mijn producten doe, startte deze training als gratis product. Op deze manier kon ik de training testen en bijschaven. Vanaf 1 januari 2023 wordt de training aangepast en omgezet in een betaald product. Wil je nog gratis meedoen? Pak dan nu je kans! Je hoeft niet meteen te starten en kunt de training volledig in je eigen tijd volgen. Ik vertel er graag meer over.

Wat is Boost je Business?

Boost je Business is een online training waarbij je zelfstandig aan de slag gaat met het boosten van jouw bedrijf. Je krijgt 3 dagen lang mail met daarin tips en opdrachten die je mag inzenden voor feedback. De training richt zich op een aantal basiszaken omtrent het verbeteren van je bedrijf:

  • Je website.
  • Social Media.
  • Marketing.
  • En meer!

Je krijgt elke dag tips en opdrachten die je in je eigen tijd kunt uitvoeren. Je mag de opdrachten inzenden voor feedback, dit is uiteraard niet verplicht maar vooral voor jezelf heel waardevol.

Vanaf 1 januari niet meer gratis

Vanaf 1 januari 2023 is de training niet meer gratis. Hij gaat dan eventjes offline om wat verbeteringen toe te passen en komt daarna als betaald product terug. Wil je liever de verbeterde versie volgen na 1 januari? Dan betaal je €27 en heb je onbeperkt toegang tot de training. Op deze pagina kun je alle informatie vinden over Boost je Business en kun je je gratis inschrijven. Na 1 januari zal de pagina niet meer actief zijn en kun je voor de training terecht in mijn shop.

Heb je nog vragen?

Heb je na het lezen van de pagina nog vragen of twijfel je of Boost je Business iets voor jou is? Stuur dan gerust een mailtje naar info@miraennen.nl.

Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.