Instagram Slider

winactie

Blog | Win een sieraad naar keuze!

november 18, 2020

Ik heb wederom een leuke winactie op Instagram staan die ik ook hier graag onder de aandacht breng! Je kunt namelijk een sieraad naar keuze winnen uit mijn webshop. Ik geef deze prijs 3x weg dus er is extra veel kans!

Bijna jarig!

Mijn webshop is bijna jarig! Op 29 november 2020 ben ik precies één jaar open en daar heb ik natuurlijk een aantal leuke acties voor bedacht. Ik begin met deze winactie waarvan de winnaars op de jubileumdag bekend gemaakt zullen worden.

Wat kun je winnen?

Je kunt een sieraad naar keuze winnen. Ik geef de prijs 3x weg en het is ook mogelijk om meerdere sieraden te winnen; de winnaars worden geloot dus zijn puur willekeurig. Je mag kiezen uit alle sieraden die op het moment van kiezen op voorraad zijn. Als iets nu te koop is en tegen die tijd uitverkocht, valt dat dus niet onder de te kiezen opties.

Hoe maak je kans?

Meedoen kan alleen via de Instagram van mijn webshop, onder deze foto. Je kunt daar de voorwaarden nog eens rustig nalezen maar hier even op een rijtje:

 • Volg mij (@mira.sells).
 • Laat een reactie achter dat je meedoet en tag iemand.
 • Delen in stories is niet verplicht maar geeft je wel één extra kans.
 • Je mag zo vaak meedoen als je wilt en elke reactie met een nieuwe tag is één lootje.
 • Iemand terug taggen die jouw heeft getagt, telt niet als deelname.

Tot slot

Ik zie het elke winactie weer misgaan dus ik ga het toch nog maar een extra keer zeggen: lees de voorwaarden! Letterlijk bij elke winactie hebben de eerste paar winnaars die ik loot zich niet aan de voorwaarden gehouden en winnen ze dus niet. Heel zonde als je denkt ergens kans op te maken maar dat dus niet doet. Eventjes checken dus als je twijfelt en als er iets onduidelijk is, mag je me altijd een berichtje sturen!

Op naar het éénjarige jubileum!

Share:
Previous Post Next Post

1 Comment

 • Claudia Diependaal

  Al 1 jaar bijna. Echt super leuk. En waar blijft de tijd pfff! Gefeliciteerd alvast!

  november 18, 2020 at 3:31 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.