Instagram Slider

 • Fijne week allemaal happymonday maandag luxegal ootdnl dutchblogger dutchgirls vansgirls
 • Sunday morning ditmoeteenzondagzijn didnotwakeuplikethis zondag calvinklein mycalvins dutchgirls whitesheets zondagochtend
 • bestgezellig couplegoals dutchcouple travelcouplegoals dutchgirl dutchblogger slowliving nutchel belgie tinyhouses
 • Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat
 • Bijna weekend throwback nutchel hottub treetrunk tinyhouse hmbikini panterprint swimwear
 • Heb ik dan eindelijk de ultieme red velvet snack gevonden
 • Nu op mijn blog een review van de nieuwste geur
 • Pick one Swipe voor mijn favo gifted handsoffmychocolate clinique oriflame
 • Vandaag waren we bij ons favoriete restaurant Wagamama om het
 • Hebben jullie de nieuwe lijn met gember van The Body

Online Groeiprogramma

Omdat ik dagelijks heel veel vragen krijg van andere bloggers, influencers en bedrijven heb ik besloten het Online Groeiprogramma aan te gaan bieden. Ik vind het fantastisch om iedereen te helpen, maar als ik het goed wil doen kost dat tijd, heel veel tijd. Ik heb hierom een online programma van twee weken bedacht waarin ik jou ga helpen het beste uit je blog of Instagram te halen. Je kunt in mijn programma onder andere het volgende verwachten:

 • Persoonlijk (online) startgesprek waarbij we alles bespreken waar jij tegenaan loopt. Je kunt hier al je behoeftes uitspreken en mocht ik je niet kunnen helpen, geef ik dat aan. Je hoeft dan uiteraard geen kosten te betalen.
 • Zeer uitgebreide scan van jouw pagina
 • Persoonlijke feedback met daarop afgestemde tips & tricks
 • Halfway there gesprek waarbij we afstemmen hoe het met de tips & tricks gaat en ik je weer een stapje verder help
 • Regelmatige contactmomenten en de mogelijkheid tot vragen
 • Evaluatiegesprek

De kosten van het programma bedragen €100 exclusief BTW. Als je uitgebreide informatie wilt, of je wilt aanmelden kan dat via info@miratells.nl.