Instagram Slider

 • Afgelopen week las ik De Bubbel een bijzonder boek die
 • Hoe was jullie weekend? Ik heb vooral gechilld gewerkt n
 • Bij idealofsweden shop je nog steeds 11 gratis en ze
 • When je in het water springt maar niet had verwacht
 • Wat is jouw favoriete schoenenmerk? omodafriends omoda vansshoes oldskoolvans vansgirls
 • Er zijn nieuwe vega pizzas in town Dominos lanceerde maandag
 • Er staat een nieuwe review online deze bijzondere lotion van
 • Chunky sneakers vanharen vanharenschoenen chunkysneakers miracollab ootdnl dutchblogger dutchgirls chiquelle
 • Wat vind jij het fijnste aan de zomer? ootdnl dutchblog
 • weekenders icewatch collab dutchblogger dutchbloggers dutchblog horloge horloges icewatches

Online Groeiprogramma

Omdat ik dagelijks heel veel vragen krijg van andere bloggers, influencers en bedrijven heb ik besloten het Online Groeiprogramma aan te gaan bieden. Ik vind het fantastisch om iedereen te helpen, maar als ik het goed wil doen kost dat tijd, heel veel tijd. Ik heb hierom een online programma van twee weken bedacht waarin ik jou ga helpen het beste uit je blog of Instagram te halen. Je kunt in mijn programma onder andere het volgende verwachten:

 • Persoonlijk (online) startgesprek waarbij we alles bespreken waar jij tegenaan loopt. Je kunt hier al je behoeftes uitspreken en mocht ik je niet kunnen helpen, geef ik dat aan. Je hoeft dan uiteraard geen kosten te betalen.
 • Zeer uitgebreide scan van jouw pagina
 • Persoonlijke feedback met daarop afgestemde tips & tricks
 • Halfway there gesprek waarbij we afstemmen hoe het met de tips & tricks gaat en ik je weer een stapje verder help
 • Regelmatige contactmomenten en de mogelijkheid tot vragen
 • Evaluatiegesprek

De kosten van het programma bedragen €100 exclusief BTW. Als je uitgebreide informatie wilt, of je wilt aanmelden kan dat via info@miratells.nl.