Instagram Slider

 • Welk item zou jij kiezen?
 • Wat is jullie favoriete shampoo?Ik probeerde deze herstellende combi van
 • Met dit semi winterse weer kan mijn huid wel wat
 • Ik probeerde de nieuwste Ben JerrysMijn bevindingen staan n
 • Hebben jullie mijn baebyhema review al gelezen?
 • 28happybirthdaytome
 • Ik post de laatste tijd wat minder maar achter de
 • Mira waar zijn de donuts en ijsjes gebleven?Ja mensen zelfs
 • Wat is jouw favoriete skincare?weledaambassadeur weledafacecare
 • Kennen jullie FRIDAY Mascara al?Je kunt daar zelf een borsteltje

Online Groeiprogramma

Omdat ik dagelijks heel veel vragen krijg van andere bloggers, influencers en bedrijven heb ik besloten het Online Groeiprogramma aan te gaan bieden. Ik vind het fantastisch om iedereen te helpen, maar als ik het goed wil doen kost dat tijd, heel veel tijd. Ik heb hierom een online programma van twee weken bedacht waarin ik jou ga helpen het beste uit je blog of Instagram te halen. Je kunt in mijn programma onder andere het volgende verwachten:

 • Persoonlijk (online) startgesprek waarbij we alles bespreken waar jij tegenaan loopt. Je kunt hier al je behoeftes uitspreken en mocht ik je niet kunnen helpen, geef ik dat aan. Je hoeft dan uiteraard geen kosten te betalen.
 • Zeer uitgebreide scan van jouw pagina
 • Persoonlijke feedback met daarop afgestemde tips & tricks
 • Halfway there gesprek waarbij we afstemmen hoe het met de tips & tricks gaat en ik je weer een stapje verder help
 • Regelmatige contactmomenten en de mogelijkheid tot vragen
 • Evaluatiegesprek

De kosten van het programma bedragen €100 exclusief BTW. Als je uitgebreide informatie wilt, of je wilt aanmelden kan dat via info@miratells.nl.