Nails | Tjoooz Pro Gellak

maart 6, 2016
Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje van Mariska, zij heeft haar eigen merk gellak ontwikkelt en vroeg of ik die wilde proberen. Uiteraard was ik als liefhebber van gellak heel enthousiast om dit te gaan testen en heb ik dit de afgelopen weken met veel plezier gedaan. Ik wil jullie alvast verklappen dat dit de beste gellak is die ik ooit gehad heb, waarom ik dat vind lees je verder in dit artikel!

Tjoooz Pro belooft zo’n 14 dagen te blijven zitten zonder chippen en bladderen. Het is makkelijk thuis aan te brengen zonder dat je je nagels op hoeft te ruwen met een vijl, ook voor het verwijderen heb je geen vijl nodig. Ik gebruik zelf niet per se alles dierproefvrij maar let er wel altijd even op; Tjoooz Pro is 100% dierproefvrij!
Het belangrijkste zijn natuurlijk de kleuren! Ik probeerde er 4 waaronder “Try Me” een diep blauwe kleur. Ik zou zelf niet zo gauw voor blauw kiezen maar eenmaal op mijn nagels vond ik het toch erg mooi. Ik probeerde deze kleur een ruime week en dat verliep vlekkeloos, ik besloot met de volgende kleur de ultieme test uit te voeren.
“Fresh Start” is een prachtige lila kleur, mijn favoriet van de 4! De ultieme test was 2 dagen werken vol schoonmaakmiddel, afwas en nagels stoten. Er zat letterlijk geen krasje of mini beschadiging op mijn nagels, heel bizar, dat is me zelfs na professionele behandelingen nog nooit gelukt.
“Good Excuse” is frambozenrood en ook geen kleur die ik zelf zou kiezen. Eenmaal aangebracht vond ik ‘m eigenlijk heel erg mooi. Bij het aanbrengen is het trouwens de kunst om dit zo dun mogelijk te doen, het eerste laagje hoeft ook echt niet te dekken. Ik heb steeds twee laagjes aangebracht maar deze kleur kon op zich wel een derde gebruiken. Ook deze bleef prima zitten, ook met werken. Het verwijderen is goed te doen met watjes, folie en de remover van Tjoooz. Je zou de remover ongeveer 10 minuten moeten laten intrekken; ik zou heb dubbele en veel geduld aanraden want 10 was bij mij niet genoeg. Als je bij Tjoooz bestelt krijg je trouwens uitgebreide instructies en tips, te veel om allemaal voor jullie over te typen!

 De kleur “Perfection” sprak mij niet echt aan omdat ik een enorme afkeer heb van oranje. Deze heb ik dan ook maar op één nagel aangebracht om aan jullie te laten zien, én weer verwijdert. Er zijn veel mensen die wel van dit soort felle kleurtjes houden en er is op de site van Tjoooz dan ook voor iedereen wel een leuk kleurtje te vinden. Omdat Mariska net begonnen is met haar merk zijn er nu 10 kleuren, in de toekomst zullen er steeds meer bij komen. De mooie grijze kleur “Loud Noise” staat bij mij boven aan het verlanglijstje!

De gellak moet je dus uitharden met een LED-lamp of UV-lamp, deze is gewoon verkrijgbaar in de webshop van Tjoooz Pro. Hou hierbij goed de voorgeschreven tijden aan, anders krijg je eventueel problemen bij het verwijderen. Bij mij hielden de lakjes met gemak 2 weken, het kan natuurlijk per persoon verschillen hoe lang het mooi blijft. Je nagels kunnen deze lak goed hebben; ze worden wat verstevigd waardoor ze minder snel breken en ook het verwijderen veroorzaakt geen schade.
Nou, jullie hadden het vast al een beetje door; ik ben fan! Echt veruit de beste gellak die ik ooit geprobeerd heb, ik vind dit echt een uitkomst! Ik heb nu de kwaliteit van een professionele salon, zelfs nog iets beter voor een veel lagere prijs, ideaal! Meer info en alle kleurtjes vind je op de website van Tjoooz Pro, daar zijn ook fijne pakketjes te vinden met alles wat je nodig hebt! Een setje zonder lamp kost €59, dit is inclusief 2 kleuren gellak. Een setje mét lamp gaat vanaf €79 en voor een los kleurtje betaal je €14,95.
Welke kleur vinden jullie de mooiste?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.