Nails | Sephora Leather-look Nagelstickers

september 22, 2016
In mijn shoplog vertelde ik al even kort over deze nagelstickers, ik wilde eerst geen artikel maken maar besloot ´m nu toch als tweede artikel te uploaden. Ik vond deze, op het eerste gezicht, mooie stickers in een aanbiedingenbak van Sephora voor €2. Ik was meteen enthousiast, erg gaaf effect zo met dat leer!

In het verleden was ik altijd al groot fan van de klassieke nagelstickers van Sephora, voornamelijk omdat ze super makkelijk op maat te maken waren door ze om te vouwen af te scheuren. Deze ¨Nail Textile¨ lijn kende ik nog niet maar de verwachting was hoog.
Jullie zien het al op de foto, de stickers passen goed, plakken prima, hebben een prachtig effect maar helaas ook ontzettend lelijke randen. De structuur is best wel stevig en in combinatie met het plaklaagje aan de binnenkant zijn ze dus heel moeilijk bij te knippen. Klooien met een nagelschaartje gaat nog een klein beetje, totdat je je rechterhand moet gaan doen.. Nee, ondanks het prachtige effect absoluut geen aanrader want ik vind de randen veel te slordig.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.