Nails | Sally Hansen Miracle Gel

maart 1, 2015
Al sinds de release stonden deze lakjes hoog op mijn wishlist. Ik vond ze alleen redelijk prijzig dus zat steeds te wachten op een aanbieding. Vorige week was het eindelijk zo ver en probeerde ik met veel plezier deze lak uit. Een nagellak met de houdbaarheid van een gelmanicure waar je geen lamp voor nodig hebt, klinkt ideaal toch?

Sally Hansen is er in 47 verschillende kleuren, echt ontzettend veel! Zowel de topcoat als de kleurtjes kosten €11,99 per stuk. Mocht je dit, wat ik niet zo gek vind, veel geld vinden aangezien je wel beide potjes nodig hebt, hou zeker even de aanbiedingen in de gaten want die zijn er regelmatig. Ik probeerde de topcoat en de kleur 160 Pinky Promise.
Miracle Gel maakt gebruikt van de zogenaamde “tube technology”. Dat komt er in het kort op neer dat een bepaalde samenstelling er voor zorgt dat de lak steeds verder uithardt aan natuurlijk licht en tegelijkertijd je nagels verzorgd. Je kunt de topcoat ook op andere lakjes gebruiken maar voor het mooiste effect gebruik je beide producten van Sally Hansen.
Sowieso ben ik helemaal weg van de kleur. In het echt lijken ze nog wel wat feller dan op de foto maar het is echt baby roze, past overal bij!
Minpuntje vind ik wel dat de lak echt pas na drie laagjes dekt, op de foto draag ik twee laagjes en dat vind ik nét niet genoeg. Het drogen gaat niet heel snel dus neem wel even de tijd voor je manicure. Maak als je een donkere kleur gebruikt eventueel het kwastje van de topcoat schoon achteraf, de kleur geeft ietsje af en dat kan voor problemen zorgen als je later weer een lichtje kleur gebruikt.
Hij blijft zeker langer zitten dan normale nagellak maar een week is toch wel de max.
Ik wil zeker meer kleurtjes aanschaffen want hij blijft prachtig glanzen en chipt absoluut niet snel. In de aanbieding wat mij betreft wel het geld waar, zonder aanbieding niet.
Hebben jullie deze Miracle Gel al wel eens geprobeerd?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.