Nails | Rimmel London Super Gel

mei 7, 2017
Vrijwel altijd draag ik gellak, dat blijft lekker lang zitten en mijn nagels breken stukken minder. Nou heb ik niet altijd tijd en zin om met een lamp aan de slag te gaan, gelukkig zijn er verschillende merken die producten van gel kwaliteit bieden, zonder gehannes met een lamp. De Super Gel collectie van Rimmel London is zo’n product, ik laat jullie vandaag twee kleuren zien en vertel hoe het bevallen is.

Nou bleef de reguliere nagellak van Rimmel altijd al extreem goed zitten bij mij, maar Super Gel zou tot wel 14 dagen moeten blijven zitten. Super Gel komt in een 2 stappen systeem waardoor de lak extreem lang blijft zitten, mooi glanst en 3D oogt, net als ¨echte¨ gellak. De kleur breng je in twee laagjes aan, van de topcoat heb je maar één laagje nodig. Verwijderen kan gewoon met reguliere nagellakremover.

#082 Purple Spash €7,99
I love it. Deze lila kleur vind ik zo prachtig en subtiel, echt mijn lievelings. Deze dekt in twee laagjes nagenoeg goed, op sommige nagels heb ik drie laagjes gedaan voor een mooier effect. De lak is vrij dun, wat weer fijn is om preciezer te lakken. Het kwastje werkt prima en de lak droogt redelijk snel. Goede werking maar over de kleur ben ik echt lyrisch.

#Sun Fun Daze €7,99
Deze kleur is wat meer aanwezig en bevalt me ook enorm goed. Hij oogt chique, maar is net wat anders dan klassiek rood of frambozenrood. De glans van deze kleur vond ik extreem, echt prachtig en niet ideaal terug te zien op de foto.

Top Coat €7,99
De Top Coat is doorzichtig en wat dikker dan de kleurtjes. Met het kwastje kun je makkelijk een dik maar niet te dik laagje over de kleur heen aanbrengen. De Top Coat droogt wat langzamer, eventjes geduldig wachten dus, anders kun je overnieuw beginnen.

Oke, to be honest denk ik dat geen enkele lak zonder lamp 14 dagen kan blijven zitten, tenzij je twee weken lang totaal niet in aanraking met water komt en je handen amper gebruikt. Deze lak blijft bij mij, afhankelijk van wat ik allemaal doe, zeker een ruime week mooi en dat vind ik prima. Ik ken weinig lakjes die het langer dan 3 dagen uithouden dus ik vind dit een prima resultaat. Wat mij betreft een aanrader, het werkt zeker veel beter dan reguliere nagellak en als ik het vergelijk met Sally Hansen, die een vergelijkbaar systeem hebben, vind ik Rimmel beter blijven zitten. Je vind de lakjes vanaf heden bij de Rimmel London verkooppunten zoals bijvoorbeeld Kruidvat.
Welke kleur vind jij de mooiste?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.