Primark Nepnagels

Nails | Primark Nepnagels

april 17, 2016
Bijna twee jaar geleden schreef ik al eens over de Primark nepnagels. Omdat er toch nog vaak op mijn site gezocht wordt naar goede nepnagels staan ze nu nogmaals in de spotlight. Twee jaar geleden bevielen ze echt perfect, nu testte ik ze opnieuw. Ik besloot om niet hetzelfde artikel opnieuw te plaatsen maar gewoon een ander setje met een nieuwe print te kopen.

Primark Nepnagels €1,50

De meesten van jullie zullen de zwarte doosjes van €1,50 wel kennen. In deze doosjes zitten 24 nagels van verschillende groottes, ook qua printjes en kleuren is er voldoende keus. Qua verschillende formaten zijn de nagels best goed afgestemd, alleen voor de duimen vond ik iets te breed. Mijn eigen nagels waren langer dus het was even wennen qua lengte en vorm maar het printje vind ik mooi! Onopvallend en eenvoudig design wat toch niet te saai is. De gouden streepjes geven de nagels een feestelijke en chique uitstraling.

Blijven ze wel goed zitten?

De nagels blijven zonder problemen een week zitten, ik bewaar deze lijm dan ook voor als ik andere nagels wil plakken. Ik heb veel verschillende plaknagels geprobeerd en deze zijn absoluut een van de betere. Ze blijven dus perfect zitten; het printje beschadigd echter wel een beetje. Hier heb je bij de effen kleuren geen last van, bij deze versie kregen de gouden streepjes wat beschadigingen. Dat deze setjes maar €1,50 kosten maakt het echter helemaal de moeite waard. Primark heeft ook regelmatig nieuwe kleuren, printjes en modellen.

Heb jij ervaring met de Primark nepnagels?

Dit artikel ziet er misschien iets anders uit dan je van Mira Tells gewend bent. Ik ben in maart 2018 overgegaan naar een nieuwe website en sindsdien bezig met ruim 1000 artikelen handmatig bijwerken en updaten. Wordt aan gewerkt dus ?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.