Nails | Primark Matte Nagellak “Cool Nude”

juni 24, 2016
Onlangs liet ik jullie al drie lakjes van de Primark zien die echt extreem goed bevielen. Begin deze week was in weer bij de Primark en zag ik dit matte lakje staan voor €2, ik besloot te kijken of deze ook zo geweldig is als de andere die ik probeerde.

Ik hou van nude kleurtjes én van matte, eerlijk gezegd had ik bij dit kleurtje verwacht dat het niet super mat zou worden, op de bovenste foto kun je al zien dat ik het mis had;) Het design vind ik trouwens ook prachtig, heel chique en helemaal niet de verpakking die ik bij zo’n enorm budget merk verwacht.

 

De lak dekt makkelijk in twee laagjes en droogt super snel. Hij blijft bij mij ongeveer een weekje zitten voordat ‘ie echt begint te chippen, prima te doen dus. Ik kan jullie eigenlijk niet heel veel meer vertellen over deze lak, er is geen sprake van bijzondere ingrediënten ofzo, het is vooral gewoon laten zien!

 

 

Ik moest een klein beetje wennen aan het super matte maar ik vind het eigenlijk toch wel heel erg mooi. Op de foto’s lijkt de kleur iets ander, in het echt vind ik het net iets warmer en echt een kleur die bij mijn favorieten thuis hoort:) Ze hadden nog meer matte kleurtjes staan en wat mij betreft zijn die zeker het meenemen waard!
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.