Nails | NYC Shine In A Minute ¨Upper East Side¨

november 24, 2016
De laatste maanden heb ik altijd gellak gedragen, ideaal want je nagels breken bijna nooit en het blijft een paar weken mooi. Toen vorige week ineens drie nagels flink afbraken besloot ik maar even voor gewone lak te gaan. Omdat al mijn lakjes nog in Tiel lagen en ik in Utrecht was, zocht ik dit nude/grijze lakje uit bij Kruidvat.

De kleur is bij een nagellak natuurlijk het belangrijkste en die zit wel goed. Ik hou van grijs en van nude en dit is een mooie middenweg. Het kwastje lakt makkelijk en wonderbaarlijk genoeg droogt de lak ook echt heel snel, niet binnen 60 seconden zoals de naam doet vermoeden, wel sneller dan gemiddeld. Hij dekt in twee laagjes ruimschoots, één dik laagje zou ook nog kunnen maar daar ben ik nooit zo´n fan van.
De lak chips echter wel snel, zeker binnen één á twee dagen, jammer want verder vind ik het een vrij perfect lakje. Door het snelle drogen is het wel weer minder moeite om een nieuw laagje aan te brengen, toch zou ik deze aanraden met een goed topcoat of een laagje gel er over. Je vind de lakjes van NYC bij Kruidvat voor €2,49.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.