Nails | Nagellakdroger “Pug”

januari 15, 2016
Van de webshop www.ditverzinjeniet.nl kreeg ik deze leuke nageldroger. Ik had al vaker dit soort diertjes gezien maar nog nooit getest omdat ik eerlijk gezegd een beetje sceptisch was. Omdat het toch erg handig kan zijn en ik altijd honderd jaar moet wachten tot mijn nagellak droog is heb ik ‘m toch maar getest!

Leuk ‘issie in ieder geval! Naast dit design is er nog een aapje en een panda maar als puglover vond ik dit uiteraard de leukste. Het gebruik is ontzettend makkelijk; je legt je vinger met natte nagellak op het botje en drukt op de knop, uit het hondje komt lucht die je nagellak in no time droog blaast.
Het apparaatje is vrij simpel dus een hele uitgebreide review kan ik hier niet van maken. Eén ding vond ik alleen enorm frustrerend; het batterijklepje moet open met een schroevendraaier. Een mes, pincet of ander vrouwenvoorwerp werkt niet. Nu ben ik niet echt feministisch ingesteld en kon ik nergens een schroevendraaier vinden. Dat batterijklepje mag dus wat mij betreft wel wat vrouwvriendelijker;)

Het apparaatje werkt prima en je nagels zijn veel sneller droog. Ideaal en enorm tijdbesparend! Ik zou deze zeker aanraden want het is makkelijk, simpel, en op het batterijklepje na dan ook absoluut geen nadelen;) Je vind ‘m bij www.ditverzinjeniet.nl voor €10,95.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.