Nails | Meeki Nagellak Box

december 18, 2015
Beautyboxen kennen we inmiddels allemaal wel maar sinds kort maakte in kennis met deze nagellak box. Meeki stuurt je iedere maand een box met twee lakjes, de kleuren zijn gebaseerd op jouw persoonlijke stijlprofiel. Ik probeerde de box en vertel je vandaag over de kwaliteit én of ik de kleuren bij mijn stijl vond passen.

Meeki werkt met 4 verschillende stijlprofielen. Iedere maand krijg je eerst een mail met daarin de kleuren die die maand geselecteerd zijn voor jouw stijlprofiel. Mocht je de kleuren niks vinden dan is het geen probleem om last minute van stijlprofiel te wisselen, dan mag indien nodig zelfs iedere maand. Een box kost tussen de €12,50 en €17,00, afhankelijk van de duur van je abonnement. Ik vind die €12,50 te doen voor 2 lakjes alleen vind ik twee nieuwe lakjes per maand vrij veel. Die €17 vind ik erg duur en dat zou ik er zelf niet voor over hebben.
Ik ontving van Meeki dit prachtige linnen doosje met daarin twee kleuren gebaseerd op mijn stijlprofiel; “Natural Romance”. Bij het doosje zit een klein boekje met daarin uitleg over de inspiratie en de lakjes. In de uitleg over de lakjes vind je bijvoorbeeld de finish én in hoe veel lagen de lak zou moeten dekken.
Evening Blush, Cream finish
Dit prachtige lakje dekt in 2 lagen en heeft veel weg van mijn favoriet, Tea Rose van Oriflame. Het kwastje is lekker breed en de lak droogt snel, ik vind deze echt ontzettend mooi! Ook vind ik dat deze goed bij het stijlprofiel past wat ik had geselecteerd.
Sparkling Copper, Metallic finish
Ook deze lakt fijn en dekt in twee laagjes maar over de kleur ben ik verre van enthousiast. Ik vind dit een afschuwelijke kleur voor op mijn nagels en zou dit nooit vrijwillig dragen. Persoonlijk vind ik de kleur ook niet bij het stijlprofiel passen.
De lak is van prima kwaliteit en één van de kleuren was echt een schot in de roos. Ik vind de box alleen vrij prijzig en vind twee nieuwe lakjes per maand best veel. Ik ben gematigd enthousiast dus, het is wel een heel leuk concept maar in de praktijk toch niet helemaal mijn ding. Als de box wat goedkoper was en de frequentie wat lager dan vind ik het al een stuk aantrekkelijker! Op www.meeki.me vind je alle exacte info en kun je de kleurtjes bekijken.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.