Nails | Isadora Nagellak & Dipremover

maart 19, 2016
Vandaag laat ik jullie drie lakjes zien van een merk dat ik nog nooit eerder geprobeerd had; Isadora. De producten van dit merk zijn vrij van parfum en worden niet op dieren getest. De nagellakjes beloven een sterke glans en een langhoudend resultaat. Ik testte 3 kleuren lak én de acetonvrije dipremover.

Gel Nail Lacquer “230 Pretty Ballerina” €11,95.
Deze kleur was vooraf al mijn favoriet en is dat na het testen nog steeds. Een prachtige roze “net niet nude” kleur met een mooie glans. Hij droogt redelijk snel en bleef bij mij een ruimte week zitten. Een nadeel vind ik de dekking; ik had 3 lagen nodig om tot een mooie dekking te komen.
Wonder Nail “529 Sunkissed” €10,95.
Deze extra longlasting nagellak belooft snel te drogen en heeft een extra breed borsteltje. Hij droogt inderdaad zeer snel maar een week blijven zitten haalde ‘ie bij mij niet. Ik ben zelf nooit heel erg fan van dit soort kleurtjes omdat die vaak wat streperig lijken maar het effect met de mini bronzen spikkeltjes is leuk.

 Gel Nail Lacquer “258 Red Flag” €11,95.
Deze klassieke rode kleur glanst enorm en geeft een opvallende appelrode kleur af. Ik vind dit soort kleuren altijd heel klassiek en vrouwelijk staan; een nadeel vind ik dat rode nagellak vaak wat lastiger is met verwijderen. Deze haalde een week helaas niet bij mij maar bleef wel mooi glanzen!

Quick Dip Nail Polish Remover €8,50
Deze acetonvrije remover is ideaal om je nagellak snel te verwijderen. Voor degenen die het principe nog niet kennen; je stopt je nagel in het sponsje, draait een beetje rond én klaar! Ik vond deze extreem sterk ruiken maar hij doet z’n werk goed. Mijn nagellak is snel verwijderd en het sponsje voelt een stuk zachter aan dan de variant van Kruidvat die ik eerder probeerde.
Wat mij betreft komt Isadora absoluut door de keuring; fijne en mooie producten die makkelijk zijn in gebruik en doen wat je van nagellakjes verwacht. Ondanks dat ze niet allemaal even lang bleven zitten ben ik toch tevreden; een lak hoeft voor mij geen week te blijven zitten, dan wissel ik wat vaker van kleur. Als ik dan maar niet na een dag al kapotte plekjes heb vind ik het wel prima. 
Je vind de producten van Isadora online en offline bij Douglas.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.