Nails | Incoco Nail Polish Stickers

november 20, 2015
Ik was een klein beetje klaar met nagelstickers en gebruikte de laatste tijd alleen nog maar nagellak. Toen ik van Incoco deze nagelstickers gemaakt van nagellak kreeg wilde ik het toch graag weer eens proberen. Deze stickers zijn gemaakt van een basecoat, échte nagellak en een topcat maar kosten je hooguit 5 minuten met aanbrengen.Met deze strips van Incoco heb je dus de perfecte nagellak en je hoeft niet te wachten voor het droog is. Ze zijn makkelijk in gebruik en werken hetzelfde als normale nagelstickers, een uitgebreide handleiding vind je hier. Verwijderen kan gewoon met nagellakremover of met de doekjes van Incoco. Ik probeerde 2 varianten van dit bijzondere product:
– Twilight
– Golden Lattice (die vind je op de foto bovenaan dit artikel)
Ik merkte bij Twilight, die ik als eerste probeerde dat ik te voorzichtig was en hierdoor te kleine stickers uitkoos, dit ging bij de tweede keer een stuk beter. Twilight was wel een stuk dunner dan Golden Lattice waardoor ik sneller rimpeltjes kreeg, ook bleef deze iets minder lang zitten. Het aanbrengen gaat heel simpel en je kunt de stickers goed afscheuren door ze om je nagelrand heen te vouwen. Ik heb dit product ultiem kunnen testen door de stickers te dragen naar mijn werk, ik werk in de horeca en zit veel met mijn handen in het water, als nagels dat overleven dan zit het echt goed.
Beide overleefde het werk redelijk goed, Golden Lattice sprong er echt uit, die heb ik dagen daarna nog gedragen terwijl Twilight toch wat schade had opgelopen. Het verwijderen van de stickers vond ik niet heel soepel gaan, zowel met gewone nagellakremover als met de doekjes van Incoco kostte het echt even tijd en moest ik flink schrobben.

De kwaliteit van dit product vind ik erg goed en ik wil het ook zeker aanbevelen. Ik vind zelf alleen €5,99 best veel maar dat is vooral omdat ik door mij werk de stickers maximaal een week kan dragen. Heb je geen werk waarin je veel schoonmaakt of je nagels snel schade oplopen dan moet twee weken zeker lukken met deze stickers, aanrader dus!
Je vind de stickers bij www.allesvoorjeuiterlijk.nl en Ici Paris.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.