Nails | House of Holland by Elegant Touch

januari 3, 2016
Voor Oud & Nieuw kocht ik dit mooie setje nagels bij Asos. House of Holland maakte voor Elegant Touch prachtige designs en ik ging, uiteraard, voor “Next Level Nude”. Ik kan je alvast verklappen dat ik erg enthousiast ben, waarom lees je verder in dit artikel.

De nagels zijn er in verschillende design, in een pakje zitten 24 nagels en er wordt belooft dat ze tot 10 dagen blijven zitten. Bij de meeste plaknagels wordt dit verre van waar gemaakt dus ik was zeer benieuwd. De bijgeleverde lijm gaat makkelijk open, ik vind het altijd zo storend als je eerst moet gaan “zagen” met een schaar of mesje, deze kon ik gelukkig gewoon open draaien.
De 24 nagels zijn qua diversiteit goed verdeelt, voor iedere vorm en grootte nagels kun je makkelijk een setje van 10 verzamelen. Ik heb ze willekeurig opgeplakt maar er zijn voldoende nagels om een beetje te kiezen wat je waar wilt hebben. Bij het plakken viel me meteen op hoe sterk de lijm is; binnen een seconde zit de nagel muurvast, corrigeren is dus onmogelijk.
Ik heb ze helaas geen 10 dagen kunnen testen in verband met werk maar ze zitten enorm vast. Ik heb er mee schoongemaakt en niet echt voorzichtig gedaan en ik durf bijna te beloven dat deze nagels wel twee weken mee gaan. Ik heb ze uiteindelijk afgeweekt met nagellakremover en mijn eigen nagels zagen er prima uit daarna. Ik vind het het geld absoluut waard en ga deze, of een ander design, zeker opnieuw kopen voor een feestje. Je vind ze bij Asos voor €11,75.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.