Nails | Essie “Pool Side Service” Lente 2016

maart 4, 2016
Allerlei merken komen de laatste tijd met de meest prachtige collecties voor de lente; zo ook Essie. Ik ga bijna geen dag zonder nagellak door het leven en Essie is qua kwaliteit en kleurtjes veruit mijn favoriete merk; vandaag laat ik jullie een van de lakjes uit de prachtige lente-collectie van 2016 zien!

De lente-collectie van Essie heet “Lounge Lover” en is geïnspireerd op het altijd zonnige Florida. Er zijn 5 kleurtjes die perfect bij de lente passen maar toch wat anders zijn dan de zachte kleuren die we normaal vaak zien in collecties voor de lente. Het lakje wat mij het meeste aansprak uit de collectie is het grijsblauwe “Pool Side Service”.
Er valt weinig nieuws te reviewen aan een Essie lakje en het gaat natuurlijk vooral om het laten zien. Opvallend is dat dit kleurtje in 1 laag makkelijk dekt maar dat de substantie in mijn flesje wel wat stroperiger was dan ik gewend ben. Hierdoor dekt het dus makkelijk alleen zie je ook sneller veegjes of bobbeltjes.
Ik draag mijn lakjes altijd met een geltopcoat maar ook zonder gaat dit lakje wel een week mee! Die van mij komt van Make-Up Musthaves maar je vind ‘m uiteraard ook bij Etos voor €9,99.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.