Nails | BoHo Eco Nagellak “Earth”

januari 21, 2016
Afgelopen week kwam er een fijn pakketje met producten van Solobiomooi vinden. Ik ben alles uiteraard rustig aan het testen maar wilde jullie wel alvast deze nagellak laten zien. Een nagellak met 73% natuurlijke ingrediënten is namelijk vrij uniek en helemaal niet slecht voor je nagels!

Solobiomooi is een grote webshop met natuurlijke en biologische cosmetica. Ze hebben een enorm assortiment met zowel luxe als betaalbare merken. Eén van die merken is dus BoHo; een merk met een vrij luxe uitstraling maar toch redelijk lage prijzen. De ingrediënten zorgen voor een glanzende en verzorgende lak die snel droogt en je nagels verzorgt. Door de aanwezige silica worden je nagels verstevigd en de aanwezige filter voorkomt het verkleuren van je nagels. Zo heb je ook zonder basecoat geen last van gelige nagels. De nagellakken van BoHo zijn vegan én dierproefvrij.

 Als je de verpakking ziet vermoed je meteen dat het om een merk gaat met natuurlijke ingrediënten, ik tenminste. De prachtige dop geeft het flesje een stoere en luxe uitstraling, ik vind de verpakking erg mooi!

Ik probeerde de kleur “Earth” en bracht hier boven één laagje aan. Eén laagje dekt eigenlijk prima maar twee geeft nét een iets mooier effect. Wel opvallend hoe goed deze lak dekt, ik maak weinig mee dat ik minder dan twee lagen kan gebruiken. Ik kende de lakjes van BoHo al en ze blijven met een goede topcoat zeker een week zitten en drogen enorm snel.
Wederom een absolute aanrader die te koop is bij Solobiomooi, een lakje van 5ml kost €5.95. Ik vind de kleur en de glans prachtig, het lakje blijft lang genoeg zitten en droogt lekker snel. Ik heb heel hard nagedacht maar ik kan eigenlijk geen nadelen bedenken, ik ben fan!
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.