Nails | Nagel stickers met zebraprint

september 15, 2014
Van dierenprintjes krijg ik nooit genoeg. Ik had me dan wel voorgenomen om geen goedkope nagelstickers meer te testen (deze bleven tegenvallen) maar toen ik deze zag hangen bij Xenos voor €2 besloot ik ze toch mee te nemen.

Eerder vielen goedkope nagelstickers ontzettend tegen. Als ik ze al opgeplakt kreeg dan lagen ze er vaak binnen een uurtje weer af. Ik begon dan ook zeer sceptisch aan het plakken met dit setje.
Mijn vooroordeel werd gelijk bevestigd bij het uitkiezen van de stickers. De kleinste sticker was geschikt voor mijn middelvinger, ze vallen erg groot uit dus! Gelukkig zijn ze makkelijk bij te knippen met een schaar.
Het plakken ging verrassend makkelijk. De stickers hechtten goed en er bleef geen lucht onder zitten. Helemaal verrast was ik bij het afwerken. Het overige stukje sticker kon ik makkelijk losmaken. Ik vouw altijd het overige deel sticker zo strak mogelijk om de rand van mijn nagel heen. Een klein beetje met een vijl van boven naar beneden en je trekt ‘m zo los.
Na deze verrassende ervaring met aanbrengen was ik nog steeds sceptisch en had ik zeker niet verwacht dat ze nu, 4 dagen later nog steeds op hun plek zitten.
De uiteindes chippen licht maar de stickers zitten muurvast.
Al met al doe je hier wel een weekje mee gok ik.
Een absolute aanrader!
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.