iphone 8

Lifestyle | What´s On My iPhone 8?

december 5, 2019

Een kijkje in andermans telefoon vind ik altijd leuk. Welke apps gebruikt iemand of welke juist niet? Ik haal hier altijd veel inspiratie uit en laat jullie vandaag zien wat er allemaal op mijn telefoon, een iPhone 8, te vinden is.

Mijn telefoon

Ik heb eigenlijk al jaren iPhones, ik vind ze fijn in gebruik en niet te complex. Het nieuwste model vind ik leuk, maar niet echt het geld waard op dit moment. Sinds twee maanden heb ik de iPhone 8. Er zijn gelukkig talloze bedrijven die oudere modellen verkopen, zo vind je ook de iPhone 8 bij KPN. Ik had hier voor een iPhone 6, om eerlijk te zijn merk ik niet heel veel verschil. Het beeld schijnt mooier te zijn en de camera is wel wat beter. Het was meer dat mijn telefoon na 2 jaar echt wel aan vervanging toe was. Anyway, mijn telefoon bevalt goed en ik zie mezelf niet snel overstappen naar een ander merk. Als achtergrond heb ik heel zoetsappig een foto van Steven. Ik wilde ´m bijna veranderen voor dit artikel omdat ik het een beetje gênant vind, maar goed; ik heb ´m toch maar laten staan.

De apps

Ik deel de apps op mijn telefoon graag in in categorieën, zo voelt het minder chaotisch en weet ik waar ik alles kan vinden. Verder heb ik altijd tig meldingen openstaan van appjes die ik dagen vergeet, updates die uitgevoerd moeten worden of andere apps. Idealiter open ik alle meldingen zodat het wat rustiger oogt maar in de praktijk gebeurt dat maar een paar keer per jaar.

Sociaal

Ik denk dat de sociale netwerken op mijn telefoon wel het belangrijkste zijn, in elk geval de apps die ik het meeste gebruik. De meeste apps zullen jullie wel bekend voorkomen dus ik ga hier geen uitleg geven over wat ik met Instagram doe. De Pagina-app van Facebook vind ik erg prettig voor het delen van mijn blogposts op Facebook. Ik deel ze altijd direct en plan ze dan via die app in voor nog een publicatie een maand later. Ik vind het van sommige artikelen zonde als ze maar één keer gepromoot worden maar wil ook niet spammen, ik vind die tweede post na een maand dus een mooie middenweg. Over Brandbassador schreef ik al eens een artikel, ik ben groot fan van die app en verdien er een lekker zakcentje mee.

Lifestyle

Hier staan eigenlijk de wat saaiere apps. De supermarkt-apps gebruik ik voor recepten en boodschappen, vooral die van Jumbo. De app van AH dient vooral voor het scannen van mijn bonuskaart, aangezien ik die altijd vergeet. De weekagenda is een simpele agenda, niet zo ingewikkeld als die van Apple zelf, gratis en een mega aanrader. In My Fitness Pal hou ik mijn gewicht bij, dat vind ik prettig om een beetje in de gaten te houden. Mijn eten bijhouden doe ik niet meer want ik merkte dat ik daar alleen maar gestrest van werd. De Hue app is overigens om de lampen hier thuis te bedienen, kennen jullie dat? Toen Steven er mee aan kwam vond ik het eerst onnodig maar nu is het toch best makkelijk om vanuit bed overal de lampen uit te doen.

Diensten

Dit is ook geen hele spectaculaire afdeling, maar wel een onmisbare. Ik vind vooral PostNL fijn omdat ik zo kan zien hoe laat de bezorger komt, ook koop ik hiermee de postzegelcodes voor mijn webshop.

Games

Momenteel ben ik volledig into Farmville, no shame. Ik speel ook vaak puzzelachtige spelletjes maar op dit moment heb ik even geen favoriet dus tips zijn van harte welkom!

iphone 8
Opslag

Hier bewaar ik eigenlijk alles; mijn foto´s bestanden, visuals en natuurlijk facturen. Drive vind ik zelf erg handig omdat ik dan makkelijk mijn betaalde facturen naar het juiste mapje kan slepen, zonder dat ik mijn laptop hoef te openen. Zo is mijn administratie altijd up to date, iets wat voor een chaotisch persoon als ik erg belangrijk is.

iphone 8
Foto en video

De foto afdeling! In Canva maak ik vaak stories, visuals voor Pinterest en mijn webshop óf zoek ik leuke bestaande templates. In Lightroom bewerk ik mijn foto´s voor Instagram en de andere apps zijn voor kleine extra dingetjes en het bedienen van camera´s.

Tot slot

Ik ben redelijk honkvast qua apps. Veel apps gebruik ik al jaren en soms komt er wat nieuws bij waar ik weer helemaal blij mee ben. Apps vind ik vooral fijn voor overzicht en productiviteit, je telefoon is tegenwoordig toch een soort mini computer. Ik ben altijd op zoek naar leuke apps die me kunnen helpen bij mijn bedrijf dus alle tips zijn welkom!

Wat is jouw favoriete app op dit moment?

*Dit artikel betreft een samenwerking.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

3 Comments

 • Sonja Van de Sande

  Ik gebruik ook Inshot, heerlijk programma om filmpjes te maken.
  Verder blijft Photoshop favoriet, PicsArt en verder Rabobank telebankieren ?

  december 6, 2019 at 7:53 pm Reply
 • Blogpost ideeën nodig maar geen inspiratie? Hier heb je er 50!

  […] welke apps er op jouw telefoon staan en waarom je ze graag gebruikt. Dit heb ik al een aantal keer gedaan en die artikelen worden altijd goed […]

  april 19, 2022 at 9:30 am Reply
 • Blog inspiratie nodig? Hier heb je 50 ideeën!

  […] welke apps er op jouw telefoon staan en waarom je ze graag gebruikt. Dit heb ik al een aantal keer gedaan en die artikelen worden altijd goed […]

  november 8, 2022 at 11:41 am Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.