Lifestyle | Harbour Club Movie Night & Sleep Over: wat was het fijn!

juli 15, 2020

Als je me volgt op Instagram heb je wellicht voorbij zien komen dat Steven en ik het afgelopen weekend te gast waren in Vinkeveen. We woonden een fantastische Movie Night op het strand bij en rolden daarna door naar een heerlijk bed in het Apollo Hotel. Ik vertel graag wat meer over dit geweldige weekend én mag een kortingscode delen!

harbour club movie night

Movie Night bij The Harbour Club

We waren uitgenodigd om de Movie Night bij de beach bar van Harbour Club Vinkeveen bij te wonen; daar zeiden we uiteraard geen nee tegen. Vanaf nu tot en met augustus is het elke vrijdag en zaterdag Movie Night bij Vinkie Beach, de gezellig beachclub die bij The Harbour Club hoort. Tijdens de Movie Night wordt de beachclub omgetoverd tot een outdoor bioscoop waar je met je voeten in het zand, onder een dekentje of heater én met snacks van een film kunt genieten. Welke film er draait, weet je niet van te voren maar ze doen uiteraard altijd hun best om wat leuks uit te kiezen. Een ticket voor de Movie Night kost €17,50 per persoon, hiervoor krijg je ook een welkomstdrankje en popcorn. Je hoeft uiteraard niet op een handdoekje op het zand te zitten maar er zijn comfortabele stoelen, zitzakken en zelfs ligbedjes.

Tijdens onze avond werd de film ¨Lion¨ gedraaid. Een indrukwekkende film over een geadopteerde jongen die op zoek gaat naar zijn biologische familie. Een goede keus denk ik want de film zal veel mensen aanspreken. Ik heb de film niet extreem goed gevolgd maar dat lag vooral aan mezelf. Vrienden van ons kwamen spontaan ook naar de Movie Night en ik heb de concentratie van een garnaal. Er werd dus veel gekletst tijdens de film en dat vond ik totaal niet erg; ik heb een geweldige avond gehad. Voor dat geklets hebben ze trouwens een goede oplossing; het geluid hoor je namelijk door een koptelefoon. Zo kun je gewoon met elkaar praten als je dat fijn vindt maar ook zonder gestoord te worden de film volgen als je dat liever doet.

harbour club movie night

Prachtige locatie

De locatie aan de Vinkeveense plassen is natuurlijk geweldig. Je zit aan het water, met je voeten in het zand en alles ziet er gezellig uit. Het personeel doet er alles aan om je een leuke avond te bezorgen, neemt subtiel je bestelling op zonder de film te verstoren en brengt een dekentje als je het koud hebt. Bij ons was het overigens vrij koud en ik wil je sowieso aanraden om je heel warm aan te kleden. Je kunt beter iets uittrekken dan dat je de hele film zit te bibberen.

Wij genoten van de locatie, de film en het gezelschap en wilden natuurlijk ook de snackkaart uitproberen. We gingen voor bitterballen en gefrituurde garnalen; vooral die laatste waren echt hemels. Ik ben absoluut fan van het concept buiten film kijken; het heeft veel meer sfeer dan zo´n muffe bioscoopzaal en het doet me denken aan die Amerikaanse films waarin ze allemaal met hun auto voor zo´n filmscherm gaan staan.

Sleep Over

Voor ons was het feest na de film nog niet over; we mochten namelijk een nachtje blijven slapen in het Apollo Hotel. We hadden een fijne kamer waar niks op aan te merken was. De douche was heerlijk, alles was schoon en ik heb als een roos geslapen. Ontbijten kan bij het Apollo Hotel uiteraard ook, ze brengen het zelfs naar je kamer als je dat wilt. Ik had om een glutenvrij ontbijt gevraagd en dat was top geregeld. Ik plaats van taaie glutenvrije broodjes hadden ze wat extra ei, fruit en salade bij het ontbijt gedaan en ik ben absoluut niks tekort gekomen. De Movie Night in combinatie met een nachtje slapen is gewoon te boeken, je betaalt dan €140 voor twee personen. Wat mij betreft zeker een aanrader want wij hadden echt het gevoel op vakantie te zijn, ondanks dat het maar één nachtje was. We hebben onze Sleep Over trouwens ook nog afgesloten met een lunch bij The Harbour Club maar daar komt nog een aparte restaurant review over.

harbour club movie night

Tot slot

Wij hebben echt ontzettend genoten. Alles klopte en de organisatie krijgt van mij dan ook ¨douze points¨. Ik kan je de Movie Night en de Sleep Over dan ook absoluut aanraden! Heel leuk om cadeau te doen aan iemand (of aan jezelf natuurlijk) en echt eens wat anders dan anders. Hoe leuk is dit om als verrassing voor iemand te doen? Ze raden echt nooit dat het dit is denk ik! Met de code ¨10BEACH¨ krijg je 10% korting op je boeking, kun je mooi een extra drankje doen of een snack bestellen! Boeken kan via deze website en hier vind je ook alle informatie en data. Laat me vooral weten als je gaat (tag me bijvoorbeeld op Instagram) want dat vind ik mega leuk om te zien!

Is zo´n Movie Night op het strand iets voor jou?

*Dit artikel betreft een samenwerking.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

7 Comments

 • Jeanelle

  Wat ontzettend leuk! Dit is zeker iets die ik ga onthouden!

  juli 15, 2020 at 11:31 pm Reply
  • Mira Ennen

   Ja, zo origineel ook he!

   juli 16, 2020 at 9:09 am Reply
 • Daniella

  Wat een super leuke samenwerking!!! Ik ga hem onthouden

  juli 16, 2020 at 7:53 am Reply
  • Mira Ennen

   Echt een aanrader!

   juli 16, 2020 at 9:08 am Reply
 • As

  Waar kan ik de code invoeren?

  augustus 3, 2020 at 2:36 pm Reply
  • Mira Ennen

   Voordat je gaat afrekenen staat bovenin beeld een balkje waar je de code kunt invullen!

   augustus 4, 2020 at 10:56 am Reply
 • Sleep & Dine bij The Harbour Club Vinkeveen: aanrader + vet goede deal!

  […] hadden al eens eerder gegeten bij The Harbour Club en ik ben er altijd zeer over te spreken. Je betaalt wat meer dan gemiddeld […]

  mei 25, 2022 at 10:30 am Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

  De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.