brievenbus cadeau

Lifestyle | Het Kleine Heksje is live!

november 30, 2022

Het Kleine Heksje is live. Met heel veel trots en plezier wil ik aankondigen dat mijn nieuwe webshop, Het Kleine Heksje, vanaf nu live is. Als kind droomde ik al van een snoepwinkel met deze naam en nu is het dan eindelijk écht. Geen fysieke snoepwinkel maar wel een webshop waar jij wat lekkers kunt uitzoeken of een mooi cadeau voor iemand kunt bestellen dat door de brievenbus past.

Het perfecte brievenbus cadeau

Als kind droomde ik al van een overvolle snoepwinkel en bedacht ik deze naam. Toen ik april mijn sieraden webshop verkocht, was ik nog helemaal niet van plan iets nieuws op te starten. De afgelopen maand begon het echter toch weer te kriebelen en besloot ik mijn kinderdroom waar te maken.

Natuurlijk kun je bij Het Kleine Heksje wat lekkers voor jezelf bestellen maar ik denk ook dat snoep door de brievenbus het perfecte cadeau is voor bijvoorbeeld:

  • Een verjaardag
  • Een relatiegeschenk
  • Een kerstcadeautje
  • Een geboorte
  • Om te weten dat je aan iemand denkt
  • Als bedankje

En meer! Het snoepcadeau past door de brievenbus en voor ongeveer €10 kun je al een mooi pakket met kaart bij iemand laten bezorgen. Een mooi bedrag om relaties te bedanken, iemand te weten dat je aan hem/haar denkt of een andere gelegenheid.

Schepsnoep

Mijn plan was in eerste instantie om bijzondere soorten snoep aan te gaan bieden, dat bleek echter qua inkoop nog niet haalbaar. Als starter kun je nou eenmaal geen duizend glitter lolly’s bestellen. Ik besloot daarom te gaan voor iets waar ik zelf dol op ben; schepsnoep. Er zijn op dit moment 10 verschillende soorten los te bestellen maar het leukste is natuurlijk een mix. je krijgt dan een mix van alle soorten en kunt aangeven als je iets er liever niet in wilt hebben.

Praktisch

Bestellingen worden dezelfde of de volgende werkdag verzonden. Wil je in verband met je cadeau een specifieke verzenddatum? Dan kun je dat achterlaten in het opmerkingenveld. Met mijn vorige webshop zat de post gelukkig vrijwel altijd mee en waren bijna alle bestellingen een dag na verzenden in huis. Je mag er dus vanuit gaan dat je pakketje snel bezorgd wordt, maar 100% zeker weten we dat met de post nooit. Twijfel je of wil je geen risico nemen? Kies dan een verzenddatum wat ruimer voor de gewenste bezorg datum, dan heb je wat meer speling.

Kom je wat lekkers uitzoeken?

Ik kijk ernaar uit de komende periode weer gezellig pakketjes te gaan inpakken en verzenden en mooie cadeaus op te gaan sturen. Denk vooral aan Het Kleine Heksje als je op zoekt bent naar een brievenbus cadeau of als je zelf wat lekkers in de brievenbus wilt ontvangen!

Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.