zomer

Life | Mijn wensen voor deze zomer

april 19, 2022

Eindelijk weer eens een persoonlijk artikel, dat was al even geleden. Alles gaat goed hier hoor, er gebeurt alleen weinig om te delen en ik vind het nou eenmaal makkelijker en leuker om over ondernemen te schrijven. In dit artikel deel ik wat meer over mijn plannen en wensen voor de aankomende maanden. En ja, het is net lente maar het vooruitzicht op een warme zomer maakt me zo blij dat ik me er graag op focus.

Op vakantie

Na drie jaar niet geweest te zijn, gaan we aankomende zomer eindelijk weer op vakantie. We gaan naar Biscarosse in Frankrijk en hebben zoals altijd weinig plannen. De ideale vakantie is voor ons lekker zonnen, zwemmen en eten en we zien daar wel wat er op ons pad komt. Ik kijk er enorm naar uit en ga vooral hopen dat we lekker weer hebben. Onze vorige plek beviel goed maar vooral Steven was wel toe aan een wat bruisender gebied. Biscarosse heeft wat meer winkeltjes en restaurants en ik ben benieuwd wat er allemaal te ontdekken valt.

Feestjes

Door mijn paniekaanvallen durfde ik 4 jaar lang niet naar verjaardagen, feestjes of andere “drukke” dingen. Inmiddels is het zeker niet over maar gaat het wel beter. Met behulp van medicatie en een goede planning (ik moet vaak een week bijkomen) ga ik af en toe weer naar een feestje. Geen feestje als in een festival maar gewoon een barbecue met familie of een verjaardag. Aankomende zomer staan er al een aantal leuke momenten gepland en ik kijk er enorm naar uit om iedereen weer te zien en eindelijk weer een beetje mee te doen in het normale leven.

Een nieuwe keuken

Toch wel hetgeen waar ik het meest naar uitkijk: we krijgen een nieuwe keuken! We kochten dit huis jaren geleden van de woningbouw en er zit een standaard keuken in. Niks mis mee maar het voelt wat studentikoos (ook niks mis mee maar die fase zijn we wel voorbij) en het is totaal niet onze smaak. We gaan een open keuken maken en hebben een prachtige keuken uitgezocht, helemaal naar onze wensen. In juli wordt de hele boel gesloopt en verbouwt en in augustus komen ze de keuken plaatsen. Voor ons echt een heel bijzonder moment en we kunnen niet wachten!

Augurken

Geen zomer zonder augurken natuurlijk. Onlangs hebben we alles gezaaid en de tuin in orde gemaakt. We gaan weer flink wat plantjes verbouwen en mijn favoriet is natuurlijk weer de augurk. Die maak ik elk jaar met veel plezier en het is zo enorm leuk om lekker bezig te zijn in de tuin. Ik hou in principe helemaal niet van tuinieren maar augurken zijn lekker makkelijk, je kunt er ook echt wat mee en ik vind ze lekker.

Werk

Er mag natuurlijk ook gewerkt worden, al neem ik in de lente en zomer regelmatig een paar uurtjes vrij om lekker in de zon te liggen. Op werkgebied staan er ook weer leuke dingen op de planning. Er komt een nieuwe geurkaars aan en diverse digitale producten, helemaal leuk!

Tot slot

Het gaat dus zeker wat beter dan voorheen en het is fijn om de normale dingen weer te kunnen. Wel met medicatie en flink wat dagen om bij te komen maar het kan in elk geval al veel vaker en dat is al een enorme winst. Ik kan goed alleen zijn en vermaak me prima maar nooit mee kunnen doen met “normale” dingen, voelt gewoon echt niet fijn. Ik kijk in elk geval uit naar de komende (hopelijk) zonnige maanden en hoop dat deze stijgende lijn zich voortzet. Wil je een kijkje achter de schermen? Volg me dan op Instagram.

Share:
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.