verheug

Life | Dingen waar ik me op verheug

november 3, 2020

Het leven is maar saai momenteel. Nu heb ik nooit echt een bruisend leven maar nu zelfs een uurtje zorgeloos winkelen of een etentje buitenshuis niet meer kan, is het toch wel erg saai. Ik besloot een lijstje te maken met dingen waar ik me op verheug. Om zelf blij van te worden, om jullie te inspireren  én omdat ik me vandaag graag met iets positiefs wilde bezighouden.

Sinterklaas

Sinterklaas is mijn favoriete feest. Ik vind het ontzettend gezellig en zou het het liefst elk jaar uitgebreid met de hele familie vieren. Nu doen we dat al jaren niet meer maar dit jaar vieren we het, als corona het toelaat, met mijn zusje en haar vriend. We gaan eten en doen wat kleine cadeautjes en ik verheug me er enorm op.

Kerst

Voorgaande jaren gingen Steven en ik samen weg met kerst, dit jaar kan dat natuurlijk niet dus blijven we lekker thuis. Als de restaurants weer open mogen gaan we lekker uit eten en anders is er vast wel wat af te halen. Ik verheug me op het opzetten van de kerstboom en de gezellige sfeer in huis. In oktober ben ik altijd flink chagrijnig want ik wil geen afscheid nemen van de zomer maar in het begin van november begin ik me meestal wel te realiseren dat het allemaal toch best gezellig is.

Een nichtje!

Het spannendste wat er de komende maanden gaat gebeuren is toch wel de bevalling van mijn zusje. Begin 2021 mogen we als het goed is een nichtje verwelkomen en daar heb ik ontzettend veel zin in. Ik kan niet wachten om met haar te gaan spelen en ben zo benieuwd wat voor meisje het gaat worden; ontzettend leuk allemaal!

Een nieuw jaar

Een nieuw jaar betekent ook altijd een beetje een nieuwe start en daar ben ik eigenlijk wel aan toe. De laatste maanden zit ik niet lekker in mijn vel en is alles een beetje te veel, ik hoop dat ik dat gevoel in 2020 achter kan laten en fris kan beginnen. Ik heb in elk geval al een planner uitgezocht die me hopelijk gaat helpen bij die frisse start! Een nieuw jaar betekent ook weer lente en zomer en daar wordt ik elk jaar weer zo ontzettend blij van!

Waar verheug jij je op?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

3 Comments

 • Teddy

  Wat een fijn lijstje! Ik kan ook niet wachten totdat het 2021 is, laten we hopen dat dat jaar beter gaat zijn!

  november 5, 2020 at 12:50 pm Reply
  • Mira Ennen

   Jaaa, op naar een mooi nieuw jaar!

   november 5, 2020 at 4:53 pm Reply
 • Amber / Ambers Things

  Ik ben het helemaal eens met dat laatste punt op je lijst. Ik heb zo veel nood aan nieuwe uitdagingen en een frisse start. Hopelijk kunnen we met zen allen manifesteren dat 2021 beter wordt.

  november 11, 2020 at 11:34 am Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.