Vakantie

Life | Onze vakantieplannen

maart 21, 2019

De zomer lijkt nog heel ver weg maar toch duurt het niet heel lang meer voor we op vakantie gaan. Over ongeveer twee maanden vertrekken we weer voor twee weken naar een plek met, hopelijk, meer zon dan Nederland. Ik vertel jullie er graag meer over.

Waar gaan we heen?

We gaan, net als vorig jaar, naar Vaux Sur Mer. Een klein dorpje aan de Franse kust, iets boven Bordeaux. We hebben daar een stacaravan gehuurd op een rustige camping bij het strand.

Eh Mira, een stacaravan?

Ik geef eerlijk toe dat ik best een luxe paardje ben, zeker op vakantie. Toen we vorig jaar een stacaravan boekten, had ik dan ook rekening gehouden met het ergste. Echter leek onze stacaravan gloednieuw, was ´ie brandschoon en ben ik aan ruimte echt niks te kort gekomen. Het is echt niet zo dat je met je voeten in de douche hangt als je zit te plassen en half in de slaapkamer staat te koken. Onze caravan was heel efficiënt ingedeeld en oogde in mijn beleving zelfs ruim.

Flower Campings

¨Onze¨ camping is een Flower Camping. Deze campings hebben maximaal 300 staanplaatsen en gaan voor kwaliteit en service. Milieu staat hoog in het vaandel en de campings zijn zeer betaalbaar. De camping die wij nu voor de tweede keer gaan bezoeken is Le Nauzan Plage. Een heerlijke plek met een fijn zwembad, rustige sfeer, een leuke omgeving en alles waar wij behoefte aan hebben.

De omgeving

Zoals ik al aangaf, verblijven we in een klein dorpje waar naast op het strand liggen en wandelen niet heel veel te doen is. Nu is onze favoriete vakantieactiviteit toevallig ook op het strand liggen en zwemmen dus dat komt goed uit. Er zijn echter in de omgeving redelijk wat mooie plaatsjes en toffe strandjes om te ontdekken dus ook met minder weer kunnen we ons altijd vermaken. Op zo´n 1,5 uur rijden ligt Bordeaux waar we vorig jaar een dagje gewinkeld hebben. Dat beviel toen erg goed dus grote kans dat we dat dit jaar weer doen!

Waarom weer Frankrijk?

Naast dat we Frankrijk heel leuk vinden, kan ik nog steeds niet vliegen met mijn hart. De opties zijn dus beperkt. Steven is de enige die kan rijden dus meerdere dagen in de auto vinden we op dit moment ook niet ideaal. Frankrijk was dus een goede optie en omdat het vorig jaar zo goed bevallen was, besloten we op safe te spelen. De enige onzekere factor is het weer en ik hoop van harte dat we daar net zo veel geluk mee gaan hebben als vorig jaar.

Wat wil ik doen?

Ik heb vooral heel veel behoefte aan rust. In november had ik voor het laatst een week vrij en ik merk de laatste weken dat ik een beetje tegen mijn grens aan loop. Ik ben op dit moment vooruit aan het werken zodat ik hopelijk binnen een maand alvast een week vrij kan nemen. Verder hoop ik natuurlijk op lekker weer en vind ik het gezellig om twee weken echt even samen weg te zijn.

Aanrader

Mocht je nog geen vakantie geboekt hebben dan kan ik je zeker aanraden om eens op de site van Flower Campings te kijken. Dit artikel is absoluut niet gesponsord en ik krijg (helaas) ook geen commissie. Ik ben oprecht enthousiast over dit concept en gun iedereen een toffe vakantie voor een leuke prijs.

Heb jij al plannen voor de vakantie?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

1 Comment

  • Goedkoper leven? Ik geef je 10 tips die ik altijd toepas!

    […] maar ik vind het wel zonde om onnodig te veel geld uit te geven. Dat spendeer ik dan liever aan een fijne vakantie, een mooie bikini of een lekkere bak sushi. Met dit artikel hoop ik je wat inspiratie te geven, als […]

    maart 8, 2022 at 3:50 pm Reply
  • Leave a Reply

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.