Instagram Slider

q&a

Life | Q&A met persoonlijke vragen!

augustus 22, 2019

Lieve mensen, er staat weer een nieuwe video online! In deze video + q&a eet ik samen met Sabri sushi en beantwoorden we allerlei persoonlijke vragen die jullie ons stelden.

Persoonlijke Q&A

Naar aanleiding van de vorige Q&A, die voornamelijk over werk ging, vroegen jullie of er ook persoonlijke vragen gesteld mochten worden. Dat mocht uiteraard en een aantal daarvan beantwoorden we in deze video. Aangezien jullie de video met Sabri stukken beter bekeken dan die van mij alleen, heb ik haar weer ingeschakeld als sidekick. Mocht je nog vragen hebben die we hier niet beantwoorden, laat die dan vooral achter in een reactie.

Mijn kanaal

Bedankt weer voor het kijken! Mocht je nog geen abonnee zijn van mijn kanaal, dan zou ik het waarderen als je dat wel wordt. Ik ben een paar maanden geleden begonnen met Youtube en vind het ontzettend leuk. Echter zitten er vaak meerdere dagen werk in een video en twijfel ik soms of het dat wel waard is met deze cijfers. Voor nu wil ik zeker nog niet opgeven, maar elke abonnee en view is zeer welkom. Volgende week ben ik weer bij jullie terug met een beautyvideo!

Wat zou jij graag willen zien in een video?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.