update

Life | Een persoonlijke update..

augustus 8, 2019

Ondanks dat ik jullie elke maand even kort bij praat over mijn avonturen, is het al een hele tijd geleden dat ik écht een persoonlijke update gaf. Ik krijg dagelijks veel vragen, zo lief, en vertel bij deze graag hoe het nu allemaal gaat.

Gezondheid

De vraag die ik dagelijks het meeste krijg is ¨hoe gaat het met je hart?¨. Met mijn hart gaat het helaas niet beter, met mij wel. Elke situatie, hoe rot ook, went en na 1,5 jaar kan ik redelijk goed omgaan met de pijn en andere ongemakken. Dat betekent niet dat het allemaal makkelijk gaat, dat betekent wel dat ik steeds beter leer om om te gaan met weinig kunnen en geen energie hebben. Aan de andere kant merk ik wel dat ik steeds meer gefrustreerd raak dat het allemaal zo lang duurt. Echter probeer ik me zo min mogelijk druk te maken om zaken die ik toch niet kan veranderen en werk ik zo hard mogelijk aan mijn herstel. Ik hoop natuurlijk in de volgende update eindelijk te kunnen zeggen dat het hart-technisch ook echt beter gaat, wie weet..

Thuis

Thuis gaat alles zijn gangetje en heb ik weinig spectaculairs te melden. Tussen Steven en mij is het bijna altijd gezellig en we hebben veel leuke plannen voor een kleine home-makeover. Uiteraard ga ik jullie op de hoogte houden als het zo ver is, de voorpret is in elk geval geweldig.

Studie

Ik ben nog steeds niet afgestudeerd en dat is voorlopig ook echt niet haalbaar. Uiteraard kan je zoiets niet voor eeuwig uitstellen en moeten er keuzes gemaakt worden. Voor nu denk ik niet dat ik die laatste paar maanden ooit nog ga afronden. Niet omdat ik dat niet wil maar door een samenloop van allerlei regeltjes en situaties die ik jullie zal besparen. Ben ik daar oké mee? Nee. Het feit dat ik mijn studie niet af heb kunnen maken vind ik vreselijk en moet ik echt even verwerken. Als je het me over een jaar nog een keer vraagt, heb ik het waarschijnlijk wel geaccepteerd.

Werk

Iets waar ik bijna elke dag heel gelukkig van word is mijn werk. Ik ben dagelijks bezig om mijn blog en Instagram nog meer te laten groeien en mag ontzettend veel leuke accounts en bedrijven helpen om ook te groeien. Ik vind het geweldig om mensen te wijzen op hun sterke punten en samen te kijken naar mogelijke verbeteringen. Als ik iemand na zo´n traject ook echt stappen zie maken, geeft dat zo veel voldoening. Het bloggen en fotograferen vind ik geweldig, ik merk alleen wel dat het beter bij mij past om altijd te kijken naar uitdaging en ontwikkeling. Hierom ben ik onlangs begonnen met Youtube, puur om weer wat nieuws te leren en met iets anders bezig te zijn. Qua video heb ik nog ontzettend veel te leren en daar duik ik dan ook met veel plezier in. Het feit dat ik noodgedwongen thuis kwam te zitten heeft er toe geleid dat ik zo veel tijd in mijn bedrijf heb kunnen stoppen. Ik denk dat dat ook de reden is dat ik de hele situatie positief kan bekijken. Als ik niet ziek was geworden, had ik misschien nooit deze tijd kunnen investeren en zo veel kunnen groeien. You never know, maar ik vind het fijn om het zo te bekijken.

Plannen

Een slechte gezondheid maakt dat ik het heel lastig vind om (verre) toekomstplannen te maken. Ik weet niet hoe alles gaat lopen en ik weet zelfs niet hoe ik er over een half jaar bij zit. Dat weet natuurlijk niemand maar ik denk dat je daar net even wat meer over nadenkt wanneer je zeer beperkende gezondheidsproblemen hebt. Ik bekijk alles dag per dag en ben door dit hele gebeuren kleine dingen heel erg gaan waarderen. Over het algemeen ben ik dus best wel blij en haal ik veel voldoening uit mijn werk.

Geen hele uitgebreide update maar ik heb ook niet heel veel te vertellen. Alles loopt een beetje door en dat voelt wel lekker rustig. Mocht er iets spectaculairs gebeuren dan kom ik sowieso weer met een update, anders praat ik jullie over een half jaartje wel weer bij. Sowieso vind ik het super lief dat ik zo vaak berichtjes krijg van mensen die vragen hoe het met me gaat. Ik probeer altijd op alles te antwoorden maar dat schiet er soms bij in. Absoluut niet persoonlijk bedoeld maar gewoon het resultaat van een chaotisch brein en soms wel honderden berichten op één dag.

Hoe gaat het met jou?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

1 Comment

  • Simone

    Leuk om te lezen, deze positieve update! Ik ben heel benieuwd naar jullie mini home make-over! Met mij gaat het oke, maar ik merk dat ik even wat minder hooi op mijn vork moet nemen.

    augustus 8, 2019 at 7:43 am Reply
  • Leave a Reply

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.