persoonlijke update

Life | Persoonlijke update

september 13, 2021

Ondanks dat ik in mijn blogs en op Social Media posts best persoonlijk ben, schrijf ik zelden een persoonlijke update. Vandaag zat ik al een hele tijd naar mijn scherm te staren een wist ik niet wat ik moest schrijven, ik besloot er een persoonlijke update van te maken.

Hoe gaat het?

Het gaat goed. Ondanks dat ik het drukker heb en meer werkstress heb dan ooit, zit ik lekker in mijn vel. Mijn werk is leuk en ik ben enorm dankbaar dat ik zoveel ambitieuze ondernemers mag helpen om hun bedrijf te doen groeien. Ik baal van de ‘mislukte’ zomer en ben echt toe aan veel zon maar toch lukt het me om me vrijwel elke dag blij en tevreden te voelen; dat zit ‘m toch echt in de kleine dingen. Ik kan dus oprecht zeggen dat het goed gaat. Met mijn hart gaat het helaas nog steeds niet super maar ook dat weerhoudt me gelukkig niet van mijn ding doen. Ik ben sneller moe en heb veel pijn maar om eerlijk te zijn went het wel, als mens pas je je zo snel en zo automatisch aan, bijzonder wel. Het is soms lastig en echt niet altijd leuk, maar ik voel me fijner bij ervoor kiezen er niet constant van te balen. Ik sport regelmatig, eet gezond en concentreer me op een goede mentale gezondheid; dat maakt voor mij veel verschil.

Werk

Werk is momenteel extreem druk. Ik heb veel leuke opdrachtgevers en zit momenteel in een groot project wat achter de schermen nogal chaotisch verloopt. Daar kan ik wel mee dealen, het kost alleen veel energie. Daarnaast heb ik al jaren geen echte vakantie gehad en dat begint me op dit moment wel op te breken. Gelukkig is er licht aan het einde van de tunnel en ben ik binnenkort twee weken semi-vrij. Volledig vakantie nemen gaat helaas niet, er zijn onderdelen van mijn werk die ik niet kan uitbesteden en ook geen twee weken kan negeren maar op een uurtje of twee werk per dag na, ben ik lekker vrij en daar verheug ik me enorm op. Ik ga lekker niksen, fijn in huis aan de slag en we gaan 4 dagen naar Antwerpen om te winkelen, eten en toch een soort mini zomervakantie vieren. Mijn vakantievoorpret zorgde er voor dat ik ook rondom de kerst lekker vrij heb gepland want zo lang geen vakantie nemen was natuurlijk nogal dom; dat is voor niemand goed.

Heb je niks spannends te vertellen?

Nee, eigenlijk niet. Op werk na gebeurt er vrijwel niks noemenswaardigs in mijn leven, spannender kan ik het niet maken. Ik heb geen enerverende vakanties of spectaculaire feestjes om over te vertellen en mijn relatie gaat ook lekker stabiel. Meteen ook de reden waarom ik zelden een update schrijf; er gebeurt gewoon niks. Mijn leven is vrij saai door mijn gezondheid. Daar baal ik soms van maar ik kan ook wel genieten van die rust, al wil ik me wel voornemen die rust wat meer te besteden aan mezelf en niet alleen maar met werk bezig te zijn. Over werk gesproken; binnenkort lanceer ik mijn gratis 5-daagse ‘Boost je blog training’ en je kunt je alvast aanmelden! Hoe? Laat een reactie achter onder dit artikel dat je interesse hebt en vul je mailadres in. Ik zie dan je mailadres maar deze verschijnt niet openbaar. Ik vertel er snel meer over maar met je inschrijving weet je zeker dat je niks mist.

Een korte persoonlijke update dus. Niet spannend maar wel fijn om even van me af te schrijven en fijn om me wederom te realiseren dat ik het over het algemeen toch maar heel goed heb en me erg tevreden voel.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.