Instagram Slider

Mei 2019

Life | Mei 2019: Veel ziek en vooruit werken voor vakantie!

juni 7, 2019

We zitten alweer in juni. Mei 2019 ging snel voorbij; ik deed best wat leuke dingen maar was ook flink ziek. Ik praat jullie graag even bij aan de hand van de foto´s die ik de afgelopen maand op Instagram plaatste.

Nutchel

Begin mei gingen we een paar dagen weg naar Nutchel, een tiny house net over de Belgische grens. Het was enorm genieten en ik ben echt even bijgekomen door de rust. In deze diary gaan jullie meer foto´s terugzien die ik in Nutchel maakte en er komt snel een volledig artikel over!

Foto´s maken

Omdat het door mijn gezondheid vaak lastig is om dingen te ondernemen en ik veel thuis zit, merkte ik dat ik de inspiratie voor leuke Instagramfoto´s een beetje kwijt was. Vanaf vorig jaar zet ik nu een klein gedeelte van elk bedrag dat ik uitbetaald krijg apart. Hiermee spaar ik voor een verblijf op een locatie waar we mooie foto´s kunnen maken. Zo komen we op plekken waar we anders niet heen zouden gaan en kunnen we een werktripje combineren met ontspanning. Voor mij echt een ideaal systeem dat ik je zeker kan aanraden.

Steven was jarig

Steven werd 32 en dat moest natuurlijk gevierd worden. Als cadeau gingen we een middag naar een privésauna. Dat klinkt misschien ranzig en als een soort sekskelder maar het was heel luxe en fijn. Steven is dol op de sauna, ik niet zo, ik zit liever in een bubbelbad. In deze privésauna hadden we naast een bubbelbad en sauna ook nog een luxe douche met stoomcabine en een comfortabel bed waarop je Netlfix kon kijken. Heel fijn als je niet van drukte houdt of bijvoorbeeld vanwege je geloof liever niet naar een openbare sauna wilt. Wij gingen naar Sauna Romantica in Valkenswaard waar ik €120 betaalde voor 2,5 uur in de Jungle kamer.. Klinkt misschien duur maar ten opzichte van andere privésauna´s is dit best betaalbaar. De kamer was super schoon, luxe en echt van alle gemakken voorzien, ik zou zeker nog een keer terug gaan. Ik nam ook nog het extra romantische pakket met kaarsjes en rozenblaadjes voor €20. Dit pakket raad ik je niet aan, de rozenblaadjes in bad waren echt heel leuk maar de kaarsen waren (begrijpelijk) nep en dat maakte het voor mij niet van enorme toegevoegde waarde.

Actief op Instagram

Ik was héél actief op Instagram de afgelopen maand en dat zag ik (gelukkig) ook terug in mijn statistieken. Bovenstaande foto plaatste ik met een aantal favoriete producten én om weer een kortingscode van Ideal Of Sweden met jullie te delen. De code is ID20-OT447 en geeft je 20% korting op de hele collectie.

Game Of Thrones

Deze maand begonnen we met het opnieuw kijken van GOT. Omdat seizoen 8 nog nergens op een beetje handige manier legaal te kijken is voor ons, besloten we maar van vooraf aan te beginnen. We zaten dus volop in de GOT hype toen ik dit prachtige palette van Urban Decay spotte. Ik koop zelden zulke prijzige producten maar als ik het doe, doe ik het goed. Het palette gebruik ik bijna elke dag en de volledige review kun je hier lezen.

Ziek

Helaas werd ik begin mei ziekig, ik dacht hormonen of wat slappig door mijn hart maar het bleek een nierbekkenontsteking. Ik kreeg antibiotica en ging met goede moed het weekend in. Helaas kreeg ik door de antibiotica een darmbloeding waardoor ik nu, eind mei als ik dit schrijf, nog steeds met buikgriep achtige verschijnselen kamp. Ik wil dit soort dingen expres delen omdat het soms van de buitenkant lijkt alsof alles hier perfect op rolletjes loopt. Echter ben ik ook maar een mens en gaat er bij mij ook van alles mis. Ik let de komende weken goed op mijn eten en heb alle vertrouwen in een juni zonder ¨ziektes¨.

The Body Shop

Van TBS kreeg ik de nieuwe collectie met gember en mensenkinderen wat is die lekker! Precies dat scherpe van gember maar toch ook fris en een beetje zoet. Echt een geweldige geur en ik heb me volgens mij nog nooit zo trouw elke avond ingesmeerd met bodylotion.

Uit eten

Uit eten gaan blijft een dingetje maar voor mijn favoriete restaurant raap ik graag wat extra moed bij elkaar. We mochten het nieuwe menu van Wagamama komen proeven en dat was zo lekker! Mocht je Wagamama nog niet kennen; echt al jaren mijn favoriete restaurant en het eten is fantastisch (en betaalbaar). Je vindt restaurants in Amsterdam , Roermond, Utrecht en Antwerpen.

Vooruit werken

Mei had verder vooral in het teken moeten staan van vooruit werken omdat we half juni al op vakantie gaan. Door het continue ziek zijn is er van vooruit werken héél weinig gekomen dus de komende twee weken mag ik flink aan de bak. Gelukkig heb ik vandaag (nu ik dit type) mijn laptop weer terug gekregen uit reparatie en dat werkt een stuk sneller en efficiënter. Het streven is nu om minimaal drie artikelen per dag te schrijven, dat moet haalbaar zijn denk ik.

Zomerkleding

Tegen beter weten in heb ik afgelopen week mijn zomerkleding maar eens gepast. Ik ben bijna twee kledingmaten omhoog gegaan dus het is echt janken geblazen. Echt zo onhandig (en duur) als je niks meer past. Ik ga deze week even winkelen voor wat nieuwe dingetjes want ik kan moeilijk op vakantie in een trainingsbroek. In deze superleuke rok van My Jewellery krijg ik mezelf gelukkig nog wel (met enige moeite) geperst. Ik kreeg er op Instagram heel veel vragen over maar hij is van vorig jaar en helaas niet meer verkrijgbaar.

De plannen voor juni

Mei 2019 was geen geweldige maand, vooral omdat ik me gewoon echt niet lekker voelde. Ik hoop natuurlijk op verbetering in juni zodat ik lekker vooruit kan werken én kan gaan genieten van onze vakantie. Half juni gaan we naar Frankrijk, dezelfde plek als vorig jaar en ik heb er heel veel zin in. Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte via stories en heb eind juni/begin juli weer een diary online staan!

Wat was het leukste wat jij gedaan hebt in mei?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

4 Comments

 • Anna

  Wat een fijne update! Wel heel erg rot om te lezen dat je zo ziek ben geweest, nierbekkenontsteking lijkt me heel erg heftig!

  juni 7, 2019 at 9:44 am Reply
  • Mira Ennen

   Dankjewel voor je reactie:) Jaa niet fijn inderdaad maar gelukkig gaat het nu heel goed!

   juni 7, 2019 at 3:23 pm Reply
 • Sonja Van de Sande

  Mooie foto’s, ondanks dat ik er al veel geliked had, toch weer leuk om terug te zien. Vooral de foto met die geweldige rok!

  juni 7, 2019 at 6:33 pm Reply
  • Mira Ennen

   Ah zo lief, dankjewel! Enneh.. ook voor al je likes:)

   juni 7, 2019 at 6:43 pm Reply

  Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.