Instagram Slider

Maart 2019

Life | Diary Maart 2019

april 5, 2019

We zitten alweer in april! Aan de hand van mijn Instagramfoto´s praat ik jullie even bij over maand maart 2019. Ik werkte vooral veel, genoot van de zon en was jarig!

Maart 2019 was prima

Qua gezondheid ging het in maart een stukje minder, gelukkig voel ik me inmiddels wat beter, rust doet wonderen. Zakelijk ging het echt heel erg goed. Ik mocht veel toffe samenwerkingen doen en was lekker op dreef qua artikelen en foto´s. Mijn bezoekersaantallen bereikten een record en ik vond de motivatie, die in februari een beetje ontbrak, weer terug.

Ik deed gezond

In maart vond ik eindelijk de motivatie om goed door te pakken qua gezondheid. Ik ging fanatiek hardlopen en paste ook mijn eetpatroon aan. Snoepen doe ik nu niet meer doordeweeks en ook eet ik geen brood meer als ontbijt. Ik voel me nu al stukken fitter en heb geen buikklachten meer. Heel fijn om zo lekker bezig te zijn en ik zit echt beter in mijn vel.

Ik was jarig

Halverwege maart werd ik 28! Ik vier mijn verjaardag eigenlijk nooit maar vind het wel altijd gezellig om met Steven uit eten te gaan. Op de dag zelf werkte ik gewoon, moest ik naar therapie en kwam er een vriendin taart eten. Niet heel spectaculair maar wel gewoon fijn, ik heb, zeker nu, niet zo´n behoefte aan veel drukte en gedoe.

Producten testen

Qua reviews pakte ik de draad weer op de afgelopen maand. Ik probeerde onder andere deze shampoo en conditioner van John Frieda. Zoals eigenlijk altijd bij John Frieda bevielen ze erg goed en deden ze wat er beloofd werd. Mijn haar is de afgelopen maand flink opgeknapt en ik zou deze combinatie dan ook zeker opnieuw kopen. Je vind ze onder andere bij Etos en op het moment dat ik dit schrijf is er een 1+1 gratis actie.

Het was lente!

Ook de zon liet zich eindelijk weer zien en wat vond ik dat fijn! Vorige week gingen we er lekker een dagje op uit. We kochten een nieuwe inrichting voor de badkamer bij Ikea en keken onder protest van ondergetekende naar een nieuwe televisie. De auto kapte er helaas mee, lekker handig zo drie dagen na de APK maar we kwamen gelukkig nog heelhuids thuis.

Nieuwe Vans!

Van Steven kreeg ik nieuwe Vans voor mijn verjaardag, zo leuk. Ik ging dit keer voor de Old Skool in platform variant en ben er erg blij mee!

Ontbijtje

Ik zit een paar foto´s terug vol trots te vertellen hoe gezond ik wel niet eet tegenwoordig.. Deze foto bewijst maar dat ik toch echt een liefhebber ben van lekker (ongezond) eten. Voor een campagne had ik wat ¨ontbijt¨ dingetjes nodig en die werden uiteraard niet alleen maar voor de foto gebruikt. De campagne zelf gaan jullie tegen moederdag ergens terug zien!

Plannen voor april

Maart was niet heel spectaculair en ik heb ook niet heel veel te vertellen omdat ik vooral veel werkte. In april hoop ik eindelijk genoeg vooruit te kunnen werken om in mei een weekje vrij te kunnen nemen. Verder gaan we eind deze week naar Lisse om de bloemenvelden te bekijken, daar heb ik erg veel zin in. Andere plannen zijn er nog niet echt maar ik hou jullie natuurlijk op de hoogte via Instagram en stories van mijn avonturen. Allemaal een hele fijne maand gewenst!

Hoe was jullie maart?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

2 Comments

 • Sonja Van de Sande

  Mijn maart maand was ook niet echt je van het… April is hier druk druk druk lijkt wel of iedereen jarig is! In ieder geval mijn 2 jongens… 25 en 18 worden ze! En nu voel ik mij oud! ??

  april 5, 2019 at 7:36 pm Reply
  • Mira Ennen

   Ah gefeliciteerd met je mannen!

   april 5, 2019 at 8:01 pm Reply

  Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.