Life | WINACTIE! Geurbrander + 30 Little Hotties van Soap&Gift Shop

februari 15, 2015
Superleuk! Ik mag jullie in samenwerking met Soap&Gift Shop blij maken met een wel hele leuke prijs; een geurbrandertje met 30(!) wax melts!
Ik probeerde een aantal geurcombinaties uit en laat jullie deze zien, onderaan het artikel vind je de instructies voor de winactie.
Ik kende de Little Hotties al wel maar brandde ze altijd per stuk op, erg lekker en prima kwaliteit. Bij mijn testpakketje kreeg ik naast de prachtige Buddha brander (écht perfect uitgekozen, dankjewel Kimberley) een boekje met daarin combinaties die te maken zijn met de verschillende geuren. Ik probeerde uiteraard een aantal combinaties:D
Coconut Island
Coconut + Oceanic Wave
Lekkere combi, het hele zoete en intense van de kokos word wat afgezwakt. Ik moet inderdaad een beetje aan vakantie denken, de geur is mild en niet sterk aanwezig. Ik heb zelf op sommige momenten meer “zin” in een zoete aanwezige geur maar soms in een wat neutralere, dat kennen jullie vast wel.

Superjuicer
Cranberry + Lime
Deze vind ik echt super! Ook echt heel erg verrassend wat voor geur er uit deze combi komt. Ik moet een beetje denken aan punch. Hij is wel echt zoet maar niet te zoet. Lekker!

Bounty Hunter
Coconut + Chocolate
Alweer kokos? Ja alweer, ik ben er gek op! Met deze combi maakte ik een foutje en dat is dan ook meteen het enige “minpuntje” aan de Little Hotties; de kleuren zijn in vergelijking met het boekje soms lastig te onderscheiden. Logisch want met zo veel keus zijn de mogelijkheden qua verschillen natuurlijk beperkt op een gegeven moment. Ik pakte dus hazelnoot in plaats van chocolade en die combi vind ik zelf niet heel succesvol.

Neem zeker een kijkje op de webshop want naast waxmelts hebben ze ook onder andere heerlijke producten voor in bad of onder de douche van Bomb Cosmetics.

Jullie kunnen dus een brandertje winnen met 30 heerlijke wax melts, dat is echt een hele hoop! De winnaar word willekeurig gekozen maar de stappen worden wel gecontroleerd. 


Wat moet je doen om kans te maken?
– Like mijn Facebookpagina
 – Like de Facebookpagina van Soap&Gift Shop
Extra kansen:
– Like het bericht van de winactie op mijn Facebookpagina
– Volg Soap&Gift Shop op Twitter
– Volg mijn blog op Bloglovin
– Like het bericht van de winactie op Bloglovin

Je kunt mee doen tot 28 februari 2014 12:00 uur. De winnaar krijgt diezelfde dag een mailtje, mocht je binnen 4 dagen niet reageren dan trek ik een nieuwe winnaar.
Flink wat extra kansen dus maar ook met één kans kun je natuurlijk al winnen:)
Good luck allemaal!
Dit artikel bevat producten die ik gekregen heb ter review.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.