Life | What’s on my Iphone + Tips voor een goedkoop abonnement met Iphone

oktober 9, 2015
Vorige week was het dan eindelijk zo ver; mijn “nieuwe” Iphone werd geleverd! Nu zeg ik “nieuwe” omdat het niet de nieuwste Iphone is, namelijk een 5C maar wel een ongebruikte. Vandaag wil ik jullie de favoriete onderdelen van mijn telefoon laten zien én vertel ik je over mijn abonnement, die is namelijk best wel cheap als ik vrienden en bekenden mag geloven!

Al eeuwen wil ik een bamboe houten hoesje voor mijn telefoon maar, ik kan er gewoon nergens een vinden. Mocht je er ergens een zien, bel/app/mail/instagram mij alsjeblieft! Tot die tijd heb ik dit fantastische hoesje van Moonloft, leuk he! De achtergrondfoto maakte ik vorig jaar in Griekenland:)
Ik vind het heel fijn om mijn apps te verdelen in mapjes en heb onder andere het mapje Multimedia. Ik gebruik Spotify heel veel in de trein en heb sinds kort een premium account zodat ik lekker offline kan luisteren:) Uiteraard ook Netflix, een beetje gek misschien maar ik vind het veel fijner om in bed op mijn telefoon series te kijken dan op de laptop. Verder mijn briljante spel; Fallout Shelter. Een spel waarbij je in een soort ondergrondse kelder verschillende kamertjes maakt en je poppetjes moet laten overleven. Ik ben dramatisch in uitleggen, anyway het is een tof spel.
Ik vind het ook heerlijk om boeken te lezen op mijn telefoon. Het is even wennen maar ik vind het echt fijner dan een zwaar boek vasthouden en meeslepen. Ik lees nu “Daar is hij Weer” van Timur Vermes, dit gaat over Hitler die wakker word in de wereld van nu, erg mooi geschreven en best wel grappig. Ik voel me zelf niet heel prettig bij het downloaden van boeken dus ik leen ze bij de bibliotheek of koop soms een e-book.
En dan mijn grootste liefde ever; Instagram, ik hoef vast niemand uit te leggen wat dat is toch? Ik kan letterlijk uren spenderen met rondsnuffelen op Instagram en haal er heel veel inspiratie vandaan. Wat mij betreft de beste social media ever en ik hoop echt dat dit nog jaren populair blijft, in ieder geval ben ik de laatste die haar account verwijdert;)
Ik heb nu dus de Iphone 5C, hiervoor had ik de Iphone 4. Ik vind het zelf geen probleem om een ouder model te hebben en wil ook niet te veel uitgeven. Ik ben heel tevreden over mijn nieuwe telefoon, hij is wat smal maar dat vind ik niet storend en hij is zoooo snel vergeleken met mijn oude.
Toen ik mijn abonnement voor jullie ging opzoeken kreeg ik een kleine hartverzakking. Ik heb mijn abonnement bij Ben en ze hebben nu ineens geen 5C meer maar wel een 5S. De 5S is wel €5 duurder per maand maar alsnog, die had ik zo graag gewild! Ik betaal nu dus €25 voor 300 belminuten en 1000MB, de 5S kost €30 voor hetzelfde abonnement.
Ik voel me nu dus een klein beetje bedrukt omdat ik echt liever de 5S had gehad, wat een deceptie. Ben heeft altijd een beperkte keuze aan telefoons, vandaar dat ik bij het afsluiten van mijn abonnement nog niet voor een 5S kon kiezen.
Anyway, mijn enthousiasme over Ben is tijdens het typen een beetje gezakt maar het is echt een fijne provider, én ze zijn goedkoop. Niet leuk dat ze me niet even vertelden dat de 5S er ook aan zat te komen, hmpf..
 Ik ben heel erg tevreden met mijn telefoon en denk dat ik voorlopig ook echt bij Iphone blijf, en bij Ben, ondanks dat ik ze vandaag even niet meer zo lief vind heb ik al jaren met veel plezier een abonnement bij hen.
 Hebben jullie nog onmisbare apps die ik moet downloaden?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.