Zondag

Life | Weer zo’n typische zondag..

februari 14, 2016
Zondag blijft een beetje een gekke dag voor mij, een beetje zo’n net-niet dag. Mijn zondagen verlopen dan ook vaak hetzelfde (als ik niet hoef te werken) en ik ben benieuwd of dit voor jullie herkenbaar is.

 

Opstaan

Iedere zondag neem ik me weer voor om op tijd uit bed te gaan en er een productieve  dag van te maken. Steevast rol ik rond 11 of 12 uur uit bed en ontbijt ik met taart, koekjes, of een zak chips. Ook neem ik me voor om me normaal aan te kleden maar zit ik vrijwel altijd om 17:00 nog steeds in mijn pyjama/onesie/badjas.

Goede start

Als ik eenmaal uit bed ben begin ik altijd wel redelijk goed. Ik douche rustig en maak dan vaak wat productfoto’s voor de rest van de week. Ook bedenk ik me tijdens het maken van die foto’s wat ik allemaal moet doen die dag. Vaak denk ik daarna “heel even relaxen”, wat vaak eindigt in de rest van de dag op de bank.

Productiviteit

Op andere dagen is mijn productiviteit ook niet uitermate hoog maar zondag slaat toch wel alles, als het een soort excuus is:”het is zondag dus ik hoef niks”. Ergens is dat natuurlijk wel waar maar als zondag je enige vrije dag is, is het wel handig om wat dingen te doen. Mijn zondagen bestaan vooral uit ongebruikte to do lijstjes, voornemens, en heel veel Netflix.

Avondeten

Na zo’n dag vol lamlendigheid zou je eigenlijk lekker en gezond moeten gaan koken maar dat doe je niet. Hier is zondag een beetje de standaard dag om eten te laten bezorgen of iets in de magnetron te gooien.

Volgende week doe ik het anders

Laten we het er maar op houden dat zondag niet mijn beste dag is. Iedere week neem ik het me weer voor; volgende zondag ga ik normaal doen en iets maken van de dag maar tot op heden is dat niet gebeurt. Vandaag misschien?

Misschien barst jij wel van de energie of heb je vaste bezigheden op zondag. Ik ben benieuwd hoe jullie zondagen er uit zien?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.