Life | Wat je niet voor Valentijnsdag wilt krijgen..

januari 27, 2017
Het duurt nog even, maar Valentijnsdag komt er aan. Nu hopen we allemaal natuurlijk op een leuk en romantisch cadeau van onze partner/scharrel/crush. Naast heel veel leuke cadeaus zijn er natuurlijk dingen die je liever niet wilt krijgen en ook maar beter niet kunt geven als je nog hoop hebt op een romantische avond. In samenwerking met Radbag zocht ik een aantal cadeaus uit die je liever niet wilt krijgen in het kader van een romantisch gebaar.

Ondanks dat ik dit stiekem een fantastische poster vind, wil je dit liever niet krijgen van je geliefde. Nou is mijn liefde voor de koelkast, en vooral de inhoud er van, ook vrij groot maar als vrouw wil je toch graag op nummer één staan.
Bij een romantisch avondje hoort natuurlijk een gezellig kaarsje. Met deze vriendelijke vriend durf ik te beloven dat het geen knus diner bij kaarslicht wordt..
Tja, dit ding vind ik gewoon spuuglelijk..
Als je dan toch een mok wilt geven, zou ik je aanraden om voor een iets vriendelijkere tekst te gaan..
Deze heeft geen uitleg nodig toch? Gewoon. Niet. Doen.
Als je ´s ochtends in je prachtige lingerie ontbijt staat te maken, wil je natuurlijk niet verplicht deze ondingen aan omdat je ze gekregen hebt.
Met alle respect voor mensen die dit wel leuk vinden, ik zou denk ik elke tas op de wereld liever krijgen dan dit gevaarte.
Ze zijn natuurlijk best schattig en vrij hilarisch maar je kunt je partner denk ik toch een meer elegant cadeau geven als je de romantiek een beetje hoog wilt houden.
Je partner een grappig cadeau geven kan leuk zijn, al zou ik in een prille relatie toch op safe spelen. Ik zou van dit kussentje in ieder geval doodongelukkig worden.
Als je een vrouwelijke partner hebt (of een mannelijke die dat leuk vind), kan het leuk zijn om een lekker verzorgingsproduct of een douchegel cadeau te geven. Nou vind ik deze bloedzak niet echt het toonbeeld van een romantisch cadeau..
Nou kunnen partners heel wat af zeuren maar om het een beetje gezellig te houden zou ik deze anti-zeur spray toch echt achterwege laten.
Nou zijn bovenstaande cadeaus misschien niet allemaal romantisch, grappig vind ik het wel. Gelukkig heeft Radbag een groot assortiment aan Valentijnscadeaus die je wel graag wilt krijgen, zoals bijvoorbeeld een romantische poster of deze lieve kaarsjes.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.