Life | Op naar Roemenië!

juli 23, 2017

 

Als jullie dit lezen slaap ik hopelijk nog. Mijn wekker gaat over een uurtje en dan vertrek ik naar het vliegveld om wederom naar Roemenië te gaan. Ik doe daar al een aantal jaar vrijwilligerswerk in de zomer en ben ook deze keer twee weken weg.

Dat betekent natuurlijk wel wat voor mijn blog en social media. Ik heb niet heel veel vooruit kunnen werken dus er komt zeker niet elke dag een artikel online. Er zullen wat reposts komen, wat persberichten en soms helemaal niks. Op mijn social media is het ook rustiger, niet alleen qua plaatsen maar ook qua reageren en liken. Als jullie mijn avonturen in Roemenië willen volgen, kijk dan zeker eens op onze Facebookpagina, daar vertellen we regelmatig wat we allemaal doen met de kinderen.
Na het project met de kinderen ga ik nog 2 dagen vakantie houden in Timisoara. Ik hoop dat ik daar heel veel gekke etensdingen ga vinden om te testen ennnnnn ze hebben daar een Sephora!
Ik hoop dat jullie ook heerlijk gaan genieten van vakantie en hopelijk mooi weer, over twee weekjes ben ik weer 100% terug van weggeweest!
<3
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.