Life | Ontdekkingen die je leven net een beetje beter maken..

januari 26, 2016
Soms kan een piepklein dingetje mijn dag helemaal goed maken. Er zijn best wel veel leuke dingen op deze wereld waar misschien niet iedereen nog vanaf weet. Ik deel graag dingen met jullie die ik leuk vind, hopelijk ontdek je nog wat nieuws!


Geen internet
Kennen jullie het springspelletje met de dinosaurus al? Ik dus niet. Als je even geen internet hebt dan verschijnt er in je browser altijd zo’n plaatje van een kleine dino. Als je spatie indrukt veranderd dat plaatje in een spelletje waar de dino over cactussen heen springt. Simpel, geweldig, en voor mij nog onontdekt. Ik kon geen rechtenvrij plaatje vinden maar als je even Googled op “game no internet”, vind je het direct.

Amerikaans snoep
Iedereen lijkt de afgelopen tijd helemaal fan te zijn van Amerikaans snoepgoed, helaas is dit best wel prijzig. Ik ontdekte dat ze bij Xenos vaak dingetjes hebben liggen die aanzienlijk goedkoper zijn dan bij de grote snoepwinkels. Ze hebben geen vast assortiment dus het is echt even in de gaten houden maar een beetje rondwinkelen vind niemand hier vast erg, toch?

Goedkope Iphones
Ik was heel erg verbaast om te horen dat heel veel mensen nog tientallen euro’s voor een telefoonabonnement betalen. Dit is niet gesponsord maar lieve lezers, kijk alsjeblieft een keer bij Ben. Ik heb een Iphone met 1000MB, 500 belminuten en betaal daar de helft voor van wat andere providers vragen. Je hebt alleen niet de nieuwste Iphone maar een versie daar voor. Vind ik persoonlijk geen probleem en het scheelt bergen geld.

Gratis Lush
Dat je bij het inleveren van 5 zwarte potten een gratis gezichtsmasker uit mag kiezen bij Lush weten de meesten van jullie wel denk ik. Tot kort geleden wist ik dus niet dat dit ook geldt voor andere verpakkingen dan de zwarte potjes. Je mag ook gewoon andere verpakkingen inleveren en zélfs de kleinste showergel verpakkingen, jippie!

Heb jij nog kleine tips die je leven net wat leuker maken? Deel ze vooral in de comments!

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.