Life | Morgen is het zo ver!

augustus 21, 2015
Morgen is het dan eindelijk zo ver, het leukste festival van het jaar; Strandfestival ZAND! Zoals de trouwe lezers wel weten bezoek ik dit festival al jaren en ben ik dit jaar ambassadeur. Dat houdt in dat ik nu geoorloofd mag spammen over dit top festival én dat ik kaartjes mocht weggeven.

De winnaars hebben inmiddels, als het goed is, hun kaartjes binnen en er zijn vast nog wel meer lezers die gaan, hopelijk kom ik jullie nog tegen!
Vandaag was ik even op bezoek op het festivalterrein en het zag er al veelbelovend uit.
Er werden een aantal van deze kuilen gegraven, allemaal vernoemd naar de mooiste chillplekken op aarde. In de kuil kun je lekker liggen en gebruik maken van de bediening, twee kuilen zijn vergeven aan prijswinnaars, voor de rest geldt; wie het eerst komt, wie het eerst maalt.
We klommen op een van de torens naast het podium om wat foto’s te maken, leuk dat overzicht over het terrein, nog gaver als het morgen volstaat met mensen natuurlijk. De torens zijn helaas niet toegankelijk voor iedereen, wel voor VIP’s.
Voor de mensen die voor het eerst gaan; vrijwel het hele terrein is zand dus hou daar rekening mee bij je schoenkeuze. Je nieuwe Louboutins staan vast prachtig maar daar ga je ongetwijfeld spijt van krijgen.
Het hoofdpodium! Hier zijn morgen onder andere Anouk en Guus Meeuwis te bewonderen. Naast het podium is nog een hele leuke chillplek waar prijswinnaars even mogen genieten, wát het precies is zien jullie morgen. Ergens op het festivalterrein is ook een geheime dansplek te vinden waar onder andere Dennis van der Geest als DJ optreedt, als je het lief vraagt wil ik misschien wel verklappen waar je deze locatie kunt vinden;)
 Een van de torens, ik beloof plechtig even naar jullie te zwaaien als ik boven sta.
Ik vond het ontzettend leuk om een kijkje achter de schermen bij mijn favoriete festival te krijgen en kijk enorm uit naar morgen. Als je er niet bij bent, hou dan vooral mijn Instagram in de gaten, ik zal jullie uiteraard op de hoogte houden van deze leuke dag! Als je er wel bent; trek vooral even aan mn mouw dan doen we een drankje:) Het weer belooft geweldig te worden, er zijn ontzettend veel leuke dingen buiten de muziek om georganiseerd en het assortiment eten en drinken is zeer ruim. Ik heb er zin in!
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.