Life | Mijn plannen voor deze zomer

mei 8, 2018

De zomer is officieel onderweg en wat mij betreft mag het vanaf nu gewoon lekker warm blijven, niet meer die halve herfstdagen tussendoor. Aankomende zomer verloopt voor mij iets anders dan normaal en ook iets anders dan in eerste instantie gepland. Ik vertel jullie hier wat meer over mijn plannen en hoor natuurlijk graag alles over die van jullie!

Gezondheid
De grootste reden voor het veranderen van de plannen is toch wel mijn gezondheid. Mijn hart doet het nog steeds niet zoals het hoort dus dat betekent een beetje minderen in het dagelijks leven en ook qua vakantieplannen. Het voordeel van thuis zitten is dan weer wel dat ik nu met volle teugen kan genieten van het lekkere weer. Ik werk gelukkig thuis en pak regelmatig een uurtje zon mee in de hangmat.

Op reis?
Normaal ga ik elk jaar naar Roemenië voor vrijwilligerswerk maar dat moet ik dit jaar, met pijn in mijn hart (haha hoe letterlijk), een keer overslaan. Het is simpelweg niet verstandig om zo´n intensief project aan te gaan en ik moet, ook met het oog op mijn studie, echt de tijd nemen om te rusten en te herstellen de komende maanden. Omdat we beide de behoefte hadden er wel even tussenuit te gaan, hebben we een stacaravan geboekt in Frankrijk. Lekker rustig, lekker bejaard en ik kijk er enorm naar uit!

Studie
Mijn studie staat momenteel op een heel laag pitje omdat er grenzen zijn aan wat je thuis kan doen natuurlijk. Ik hoop deze zomer zo veel mogelijk van mijn afstuderen thuis af te ronden en dan na de zomer met hernieuwde energie en een fit lijf te beginnen aan de dingen waar ik wel voor richting Utrecht moet.

Thuis werken
Momenteel werk ik dus fulltime thuis, of nou ja, ik werk zo´n 30 uur en dat bevalt me prima. Mijn blog groeit lekker en ik merk dat ik het heerlijk vind om thuis te werken. De komende maanden blijf ik dus gewoon lekker doorwerken, met af en toe een zon pauze als het weer dat toe laat.

Verder zijn er eigenlijk geen concrete plannen omdat we niet te ver vooruit willen kijken. Ik hoop in ieder geval op veel mooie dagen, heel veel barbecueën en gezellige uitjes!
Heb jij nog leuke plannen voor de zomer?

ps. heb je mijn winactie al gezien?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

2 Comments

 • Nienke

  Wat een leuke plannen! Dat je gezondheid niet op en top is is natuurlijk wat minder. Ik werk nu inmiddels ook een paar maanden thuis en ik kan er nu pas echt optimaal van genieten. Daarnaast staan er niet mega veel dingen op de planning, voornamelijk één groot ding en dat is verhuizen.

  mei 8, 2018 at 8:44 am Reply
  • Mira Ennen

   Heerlijk he die vrijheid! Succes met je verhuizing, zo leuk!

   mei 8, 2018 at 8:45 am Reply

  Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.