Desenio

Life | Mijn Desenio bestelling + kortingscode!

augustus 22, 2017
 Interieur is normaliter iets waar ik eigenlijk nooit over schrijf, vandaag maak ik een uitzondering. Desenio vroeg me een kortingscode met jullie te delen en ik ruil daarvoor mocht ik wat moois voor aan mijn muren uitkiezen. Ik laat jullie met heel veel plezier zien welke posters het zijn geworden, hoe ik ze opgehangen heb en deel onderaan het artikel een kortingscode van 25%.

Desenio heeft een enorm assortiment aan posters in verschillende stijlen, maten en kleuren, voor elk formaat is er op de site ook een eenvoudige lijst te vinden. Omdat ik alle muren wit heb, word het gauw saai en wilde ik al tijden verschillende posters ophangen om het wat gezelliger te maken. Uren heb ik op Desenio doorgebracht om inspiratie op de doen en verschillende combinaties te bekijken. Uiteindelijk is het de samenstelling op de foto bovenaan dit artikel geworden en daar ben ik ontzettend blij mee. Ik heb overal meteen lijsten bij besteld, als ik dan een keer wat wil veranderen, kan ik makkelijk een andere poster van een dezelfde formaat bestellen.
De woonkamer was niet de enige ruimte die een upgrade kreeg. Ook de keuken,die echt minuscuul en verder vrij saai is, kreeg dit leuke schilderijtje met een kreeft. Ondanks dat het een hele simpele is, is het een van mijn favorieten.

 

Ook in het kantoor is er wat verandert, daar hing ik, hoe kan het ook anders, deze poster met de donuts en een ¨M¨ op die jullie wellicht al voorbij zagen komen op Instagram. Alle posters zijn overigens zeer betaalbaar, die met de donuts is €13,95, de M €6,95. Ook de lijsten zijn zeer goed te doen en goedkoper dan de meeste andere winkels, voor een zwarte lijst van 30x40cm betaal je €13,95.
In de woonkamer hangen de meeste posters dus, ik heb geprobeerd een rustig geheel te maken wat niet saai was, met een beetje kleur maar toch niet te hysterisch zeg maar. Mocht je ook een wand willen bedekken met meerdere posters, dan raad ik ja aan om je idee even grof uit te tekenen zodat je ook buiten je hoofd een beetje een idee hebt. Ik had eerst namelijk iets heel anders bedacht maar toen ik het tekende was dat ineens erg vreemd, toch zonde als je daar pas achter komt als je net 20 gaten in je muur hebt staan boren.
Ik mag jullie van Desenio 25% korting aanbieden op het assortiment met uitzondering van ¨handpicked¨ en lijsten. De kortingscode is ¨MIRATELLS¨ en deze is geldig van 22 augustus 2017 tot en met 24 augustus 2017 op www.desenio.nl. Als je op zoek bent naar inspiratie voor in je huis, volg dan zeker @desenio op Instagram voor prachtige plaatjes en ideeën!
Waar zou jij graag een poster willen ophangen?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.