Instagram Slider

Maart 2018

Life | Maart 2018: Het gaat eindelijk wat beter!

april 3, 2018
Als dit online komt is het alweer 2 april en hebben jullie hopelijk allemaal een fijn paasweekend achter de rug. Vorige maand vertelde ik helaas dat het niet beter ging met mijn hart. Vandaag heb ik wat beter nieuws. Technisch gezien gaat het nog niet echt beter maar ik wen langzaam aan mijn situatie en leer met bepaalde dingen om gaan. Ik weet hoe ik mijn dagen het beste kan indelen en maar goed gebruik van de momenten dat ik wel fit ben. Ondanks dat ik er afgelopen maand toch af en te flink door heen zat, kijk ik tevreden terug op maart 2018 want er is in ieder geval sprake van verbetering, al is het maar een beetje.

Maart 2018: tijd voor verandering

Zo lang thuis zitten doet je motivatie niet echt goed en ik vond dat het tijd was voor verandering. Ik wilde meer selfies plaatsen op Instagram en besloot ook de zaken rondom mijn blog wat om te gooien.
Ook bracht ik structuur in mijn leven, bouwde de inloopkast om tot kantoor en besloot dat 5 artikelen per week voor nu genoeg zijn. Op dit moment kan ik nog maar halve dagen werken waardoor ik merkte dat ik tegen het weekend altijd een beetje aan het einde van mijn kunnen zat en een dagelijks artikel niet haalbaar was. Gezondheid gaat voor dus ik besloot er vooral niet om te stressen, dan maar 5 artikelen en tot nu toe gaat dat prima. Het scheelt me een hoop stress en ik probeer de weekenden, op een Instagramfoto plaatsen na, ook echt vrij te zijn.

 

Mijn verjaardag!

Op 12 maart was ik jarig, 27 alweer. Ik vind het zo oud klinken en ik ben benieuwd op welke leeftijd je je dan ¨echt volwassen¨ gaat voelen. Nu in ieder geval nog niet. Mijn verjaardag begon nagenoeg perfect met dit heerlijke ontbijtje op bed, jummie!

 

Eindelijk weer een beetje winkelen

We waren de nacht voor mijn verjaardag aangekomen in een hotel met bubbelbad waar we van genoten, films keken en heel veel aten. Ik wil nooit echt een cadeau en vind zo’n uitje echt honderd keer leuker. Op mijn verjaardag zelf had ik gelukkig weinig last van mijn hart en ging ik voor het eerst in maanden weer eens de stad in, gewoon een beetje winkelen. Ik maakte van de gelegenheid gebruik en gaf veel te veel geld uit maar het was ontzettend gezellig.

 

Palette

Ik nam onder andere dit prachtige palet mee bij Etos waar ik uiteraard een artikel over schreef die je hier kunt lezen.

 

Haagen-Dasz

Ook ontdekte ik de lekkerste ijsjes ever van Haagen-Dasz. Dit ijsje heeft een buitenkant met stukjes amandel en een binnenkant van chocolade-ijs, kan het nog perfecter?

 

Sligro inkopen

Ik vroeg eindelijk een Sligro-pas aan, en ging los op de snoepafdeling. Ik hield me in maar er staat nu wel een bak met 24 Bountys op mijn kantoor.

 

Nordik Sense

Ook kreeg ik een pakketje toegestuurd van Nordik Sense, wat een bijzondere producten zijn dat zeg. Op de foto zie je de ¨warming¨ body lotion en douche olie, beide verwarmen je huid, erg lekker! Ze hebben ook een verkoelende lijn die in de zomer echt geweldig gaat zijn, ik ben fan!

Mijn plannen voor april

Voor april heb ik eigenlijk weinig plannen! Ik hoop dat ik een beetje fit ben en steeds wat meer kan gaan doen, zeker met het lekkere weer! Ik praat jullie over een maandje weer bij, en hoop dat jullie een fijne maand gaan hebben!

Hoe was jouw maart 2019?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.