Instagram

Life | Accounts die ik graag volg op Instagram!

juni 29, 2018

Als jullie mij een beetje kennen of volgen, dan is het vast geen geheim dat ik flink verslaafd ben aan Instagram. Ik breng heel wat tijd door op dit sociale netwerk, en volg flink wat accounts. Ik doe heel veel inspiratie op, op Instagram en vind het echt een heerlijk platform. In dit artikel deel ik graag een aantal van mijn favoriete accounts (allemaal benoemen gaat niet) en vertel ik je waarom ik ze graag volg.

maandagdaandag
Daan deelt haar leven in Rotterdam op een prachtige manier. Haar foto´s en stijl is totaal anders dan alle Instagrammers die ik ken en ik kijk heel graag naar haar stories en foto´s. Ze heeft prachtige kinderen, leuke poezen en een mooi huis!

thebeauparlour
An is wat mij betreft The Queen Of Flatlays. Haar foto´s zijn altijd prachtig qua licht, compositie en kleuren. Een enorme inspiratiebron voor mijn eigen foto´s en ik vind dat ze nog veel meer volgers verdient!

styledbyromy
Mijn vriendin Romy kon niet ontbreken in dit lijstje. Deze prachtige dame deelt voornamelijk mooie outfits en inspireert een hoop vrouwen om trots te zijn op hun curves!  Nou ben ik zelf niet mega curvy maar ik hou van accounts die vrouwen inspireren zich goed te voelen in hun lijf, ongeacht welke vorm dat lijf nou heeft.

nurturingnova
Op dit toffe account deelt Katya haar leven als trouwfotograaf op de Dominicaanse Republiek. Katya is erg spiritueel en deelt veel over haar vegan/yogi lifestyle met haar twee prachtige zoons. Ze maakt geweldige plaatjes en de hele vibe rondom haar account spreekt me enorm aan, echt de moeite waard!

suzannebrummel
Ondanks dat ik verre van sportief ben vind ik het account van fitgirl Suzanne ontzettend leuk om te volgen. Ze verteld op een leuke manier over eten, sporten en het plezier straalt van haar foto´s af. Ook schrijft ze vaak wat diepere teksten en artikelen die inspirerend zijn en leuk om te lezen.

moderosaofficial
Roos-Anne is wellicht de bekendste Instagrammer uit dit rijtje, maar kon voor mij toch echt niet ontbreken. Ik vind haar foto´s altijd prachtig! Haar kledingstijl is niet altijd mijn smaak maar ik vind haar vibe leuk:).

rebeccavdg
Rebecca komt op Instagram over als een leuk en fijn persoon en ik volg haar met veel plezier. Haar foto´s zijn altijd prachtig om te zien en het is gewoon een leuk mens.

laviesanne
Sanne deelt op Instagram voornamelijk haar twee prachtige kinderen en leuke beauty nieuwtjes. Ze is prachtig om te zien en haar foto´s zijn elke keer weer plaatjes. Wat ik vooral leuk vind aan haar account zijn de hilarische stories, die heb je echt nodig in je leven.

fleurjoesten
Fleur deelt mooie foto´s en inspirerende teksten op haar account. Haar captions zijn verre van oppervlakkig en zetten me vaak aan het denken. Mooie en inspirerende vrouw!

beautybydenies
Last but not least. Denise is gewoon heel leuk en haar foto´s zijn altijd prachtig. Inspirerende chick die nog heel ver gaat komen als je het mij vraagt!

Ik word helemaal blij van dit lijstje vol inspirerende ladies. Ik volg uiteraard nog wel meer mensen die ik echt aanraders vind, dus als jullie het leuk vinden kan ik vaker zo´n artikel plaatsen. Mocht je leuke tips willen voor je eigen account, dan verwijs ik je graag door. Ik schreef een tijdje terug een artikel over Insta boeken die ik leerzaam en inspirerend vind, die kun je hier lezen!
Welke Instagrammer vind jij heel tof?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

1 Comment

  • Lotje

    De meeste volg ik al! Super leuke accounts! X

    juni 29, 2018 at 7:56 pm Reply
  • Leave a Reply

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.