Life | How are you doin?

april 30, 2015
April was echt by far een van de meest heftige maanden van mijn leven. Naast een vervelende gebeurtenis boekte ik ook veel vooruitgang en kan ik toch positief terugkijken:)

Afgelopen maand overleed helaas mijn lieve opa waarmee ik een hele bijzondere en sterke band had. Het afscheid was heel zwaar en heel mooi. Ondanks dat ik het er moeilijk mee heb besef ik mij dat hij een prachtig leven heeft gehad en dat mensen nou eenmaal een keer dood gaan. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik zo’n opa heb mogen hebben en heb prachtige herinneringen.
Natuurlijk heeft zo’n gebeurtenis invloed, op alles. School heeft er flink onder geleden en ook ikzelf moest alles echt weer even op de rit krijgen. Het gaat prima maar jeetje, wat mis ik ‘m!
Verder ging alles een beetje zijn gangetje en probeerde ik aan mijn voornemens te werken:)
 
Stoppen met roken
Ik ben niet gestopt maar wel zwaar geminderd. Het ging eigenlijk prima tot ik flink wat stress kreeg, dan grijp je toch snel weer naar een  sigaretje (slecht excuus, i know). Nu ben ik een gelegenheidsroker en daar heb ik voor nu vrede mee.
Goed voor mijzelf zorgen
Gezond eten gaat prima, we letten er beiden op hier thuis. Sinds twee weken doe ik ook bijna dagelijks aan yoga, hoepelen én heb ik zelfs hard gelopen, het moet niet gekker worden toch. Ik ben een stuk fitter en minder ziek, zwak en misselijk. Ook niet onbelangrijk; ik heb er heel veel plezier in!
Structuur
Op de dagen dat ik school, werk of stage heb gaat het prima met structuur. Juist de vrije dagen waarin ik zeeën van tijd heb zijn lastig, ik ben snel geneigd om te gaan niksen (lees; Netflix) en totaal niet naar mijn to-do-lijstje te kijken.
Bloggen
Met de artikelen gaat het prima, ik ben in ieder geval tevreden. Rondom het overlijden van opa was het even rustig maar ik heb snel de draad weer opgepakt en merkte dat ik fijn vond om weer met “normale” dingen bezig te zijn. Ik ben nog steeds dankbaar dat ik zo veel leuke producten mag reviewen en blij met jullie als lezers, dankjewel!
Hoe gaat het met jou? Was jouw april ook zo roerig?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.