Life | Hoe gaat het nu?

februari 28, 2015

Alweer de tweede maand van 2015 die razendsnel voorbij ging. Over twee weken word ik 24, het word lente en er word gesproken over zomer vakantieplannen.
In het begin van 2015 maakte ik goede voornemens. Om een stok achter de deur te hebben bespreek ik iedere maand op mijn blog hoe het nu gaat. Zijn alle voornemens gelukt of is het misschien confronterend?


Stoppen met roken
Jaaaa dit gaat heel goed! Ik was 3 weken volledig gestopt. Nu gun ik mijzelf af en toe, bijvoorbeeld in het weekend een sigaretje. Ik had nooit het doel om volledig te stoppen, in ieder geval nog niet. Het gaat heel goed met af en toe roken en ik heb doordeweeks bijna nooit behoefte. Als ik die wel heb kan ik die redelijk makkelijk negeren. We zijn heel erg op de goede weg dus! En jeetje wat een geld hou je over zeg, alleen al daarom zou ik het iedereen aan raden.
Goed voor mijzelf zorgen
Net als bij de vorige terugblik is dit nog niet echt goed gegaan. Qua eten wel, daar let ik enorm op. Ik eet gezond, voedzaam en probeer wat aan de komen. Qua sporten en andere dingen moet ik echt beter mijn best gaan doen. Ik voel me wel echt fitter door het niet roken, zeker ‘s ochtends, ook gaat het met slapen heel goed. Lag ik eerst vaak uren wakker, nu val ik vaak binnen een half uur in slaap! Op de bovenste foto lijk ik echt enorm dik door hoe de trui valt. Nou zou ieder ander die foto waarschijnlijk meteen verbranden. Maar omdat ik zo enorm afval is deze foto in mijn geval positief hihi.
Structuur aanbrengen
Oke, deze slaan we even over, ik schaam me diep.
Blog bijhouden
Dit ging ook goed! Er kwam bijna iedere dag een artikel online en ik werkte enorm vooruit op de momenten dat dat kon. Echt een hele verbetering ten opzichte van vorige maand.
Terugblikken op de voornemens
Ik merkte dat ik pas weer heel erg bewust met mijn voornemens bezig was vanaf het moment dat ik bedacht dat ik dit artikel moest schrijven. De rest van de maand ben ik er dus meer onbewust mee bezig geweest en dat was vorige maand ook al zo. Ik ga echt even wekkers zetten in mijn telefoon want ik vergeet anders gewoon om aan deze dingen te werken.
Al met al redelijk positief, in ieder geval positiever dan vorige maand. Ik vond februari ook echt een fijne maand!
Hoe gaat het met jullie goede voornemens, zijn ze nog niet vergeten?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.