Life | Het was weer geweldig!

augustus 24, 2015
Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zo ver; Strandfestival ZAND! Ik maakte gedurende de dag natuurlijk foto’s dus vandaag voor jullie een klein verslagje:)

Samen met twee andere ambassadeurs mochten we op het podium om wat foto’s te maken, hier speelt Kensington!
In het VIP gedeelte trokken we Gers Pardoel aan zijn mouw voor een foto. Het voelde best gênant en het is ook niet echt een beste foto, wel een leuk moment! Als ambassadeurs hadden we een VIP bandje waarmee we overal heen mochten. Omdat onze vrienden gewoon normale kaartjes hadden hebben we een aantal keer afgesproken om te meeten en wat foto’s te maken, heel gezellig!
Het eten en drinken was zoals ieder jaar ontzettend goed geregeld. Je had cocktails, smoothies en de normale drankjes. Qua eten had je friet, salades, Vietnamees, pizza en nog veel meer.
 Het weer was perfect! Terwijl de mannen aan het zwemmen waren heb ik dan ook heerlijk even op het zand gelegen.
Prachtige zonsondergang.
‘s Avonds was het tijd voor Guus! Na zo’n fijne dag is Guus altijd een leuke afsluiter. Van onze groep ging een groot gedeelte ook toen naar huis, de rest bleef nog even hangen voor The Flexican & Sef!
Ik was natuurlijk donderdag al geweest met het opbouwen en het was bizar om te zien dat het toen lege zand nu volledig vol lag met bekertjes, daar hebben ze echt nog uren werk aan gehad..
 Ik heb echt een ontzettend leuke dag gehad en ben er volgend jaar weer bij, jullie ook?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.