Souvenir

Life | Het beste souvenir dat je ooit gaat vinden + kortingscode

september 22, 2017
 Ik kan vast niet de enige zijn die dit heeft; ik vind het echt leuk om een souvenir mee te nemen van een mooie reis alleen die koelkastmagneten/beeldjes/sneeuwbollen en andere toestanden zijn niks voor mij. Vaak vind ik het niet leuk om in mijn huis te zetten en als ik wel wat meeneem, vind ik het na een paar jaar stom maar ook zonde om weg te gooien vanwege de herinnering. Ik ontdekte onlangs iets heel tofs om al je reisherinneringen te koesteren en laat jullie dat heel graag zien!

Voor elk land een ringetje

Zie hier; een sleutelhanger. De mooie leren sleutelhanger, bestelde ik bij Traveller Collective. Dat is á niet zomaar een bedrijf en b, het is niet zomaar een sleutelhanger. Bij TC koop je een sleutelhanger, ze hebben verschillende kleuren leer, je koopt ook ringetjes voor aan je sleutelhanger, en elke ring heeft een landcode zoals bijvoorbeeld NLD voor ons prachtige grauwe landje. Op deze manier kun je van al je bezochte landen een ringetje kopen, of samen met je partner/reisbuddy/moeder/zus/tandarts ringetjes verzamelen.
Ik heb natuurlijk niet maar twee landen bezocht, ik heb zelfs vrij veel landen bezocht maar ik had geen zin om meteen een klein fortuin te spenderen. Ik denk dat ik na elke reis gewoon 2 of drie extra muntjes bestel en zo mijn souvenirs ga verzamelen. Aan een reuze ring kunnen ongeveer 45 ringetjes, een extra reuze ring aan je hanger lukt prima. Het geheel voelt niet aan alsof je een rechtenbundel mee sleept: de hanger weegt 50 gram en een ringetje 15.

 

Je steunt het goede doel

Nu vind ik het product niet alleen geweldig, ook het bedrijf zelf is absoluut bijzonder te noemen. Met je aankopen steun je bijzondere projecten zoals bijvoorbeeld educatie en watervoorziening in Ethiopië. Wat je precies steunt is duidelijk terug te vinden op de website en daar kun je ook lezen dat 20% van de winst naar de projecten gaat.

Moet ik lang op mijn pakketje wachten?

De items zijn stuk voor stuk handgemaakt en worden voor $5 naar Nederland verzonden. Volgens de site kon mijn pakje er wel 28 werkdagen over doen en dat klopt ongeveer wel, ik kreeg ´m na 1,5 maand binnen. Je pakketje traceren is helaas niet mogelijk, op de site leggen ze uit dat ze dan de verzendkosten stukken hoger moeten maken en dat willen ze niet. Ik heb trouwens geen invoerrechten hoeven te betalen, wel was mijn pakketje door de Canadese douane geopend en weer netjes gesloten met een sticker.

En wat kost dat dan allemaal?

De leren hanger: $18,50
Landenring (of US staat) met 2 letters: $2
Landenring met 3 letters: $3,25
Verzenden: $5
De prijs in euro’s in uiteraard afhankelijk van de koers, mijn totaalbedrag was $30, momenteel is dat €25,08. Geen heel goedkoop souvenir. Ik vind dit echter heel erg tof en ik ben groot fan van het hele concept.

Je vind alle info en alle producten op de website www.travelercollective.com, ze geven daar zeer duidelijk antwoord op de meest gestelde vragen in de FAQ en ook over de verschillende projecten in Ethiopië kun je alles lezen en bekijken. Ik mag jullie van TC een leuke kortingscode geven, met de code ¨miratells¨ krijg je 15% korting op je aankoop! Dit bericht is overigens niet gesponsord. Ik heb na mijn ervaring zelf contact opgenomen met het bedrijf om te vragen of er een korting mogelijk was.

Is dit souvenir iets voor jou?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.